Blanco Developments
Ofis Blanco Developments
Telefon +905428523628 / +903928244542

Girne Karaağaç'ta Denize Sıfır Onaylanmış İnşaat Ruhsatlı Arazi

Satılık Konut İmarlı Arsa - Girne, Karaağaç, property-Details.north-cyprus

£ 1,000,000

Girne Karaağaç'ta Denize Sıfır Onaylanmış İnşaat Ruhsatlı Arazi

Hızlı Bakış

101evler İlan No #319707 İlan Tarihi 29/09/2023
Konum Girne, Karaağaç Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Arsa / Konut İmarlı Arsa
Metrekare 27430 m2
İmar Oranı (%) 35 Kat İzni 2

Açıklama

Kıbrıs'ın Girne Karaağaç bölgesinde özel plajı bulunan bu muhteşem sahil arsası, inşaat şirketlerinin veya yatırımcıların benzersiz ve ayrıcalıklı bir yerleşim yeri yaratmaları için mükemmel bir fırsattır. Arsa, Akdeniz'in nefes kesen manzarasını sunan 19 lüks villanın inşası için tam onaylı inşaat iznine sahiptir.

Karaağaç, huzurlu ortamı, bozulmamış plajları ve çarpıcı doğal güzelliği ile ünlü, oldukça aranan bir destinasyondur. Bu arazi, sahilde ve restoranlar, barlar, mağazalar, süpermarketler ve prestijli Elexus Otel ve Casino gibi çeşitli olanaklara yakın birinci sınıf bir konumda yer almaktadır. Ayrıca, arazi Ercan Havalimanı'na sadece 35 dakikalık mesafededir, bu da sakinlerin ve ziyaretçilerin adaya kolayca gidip gelmesini sağlar.

Onaylı inşaat ruhsatı, gerekli tüm onayları ve uyumlulukları içererek sorunsuz bir inşaat süreci sağlar. İnşaat ruhsatının alınmasına ilişkin tüm masraflar ödenmiş olup arsa hemen inşaata hazırdır.

Kuzey Kıbrıs'ın en çok tercih edilen yerlerinden birinde, özel plajı olan 19 villa için onaylı inşaat iznine sahip, denize sıfır bir arsa satın almak için nadir bir fırsatı kaçımayın. Çarpıcı manzarası, mükemmel yatırım potansiyeli ve olanaklara kolay erişimi olan bu arsa hakkında  daha fazla bilgi edinmek ve bir görüşme ayarlamak için bugün bizimle iletişime geçin.



Notlar