Henry Charles Estates
Emlak Danışmanı Jack Lobb
Telefon +905338224333 /

LÜKS PENTHOUSE STÜDYO DAİRE

Satılık Studio - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 120,000

LÜKS PENTHOUSE STÜDYO DAİRE LÜKS PENTHOUSE STÜDYO DAİRE LÜKS PENTHOUSE STÜDYO DAİRE
LÜKS PENTHOUSE STÜDYO DAİRE LÜKS PENTHOUSE STÜDYO DAİRE

Hızlı Bakış

101evler İlan No #321430 İlan Tarihi 09/10/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 50 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

LÜKS PENTHOUSE STÜDYO DAİRE
Bu stüdyo penthouse daire 33 m² iç yaşam alanı ve yaklaşık 20 m² çatı terası sunmaktadır. Bahçe alanının hoş manzaralarına ve olimpik havuza bakmaktadır. Çatı terası harika bir eğlence alanı sunar ve tertemiz bahçelerin ve havuz alanının muhteşem manzarasını sunar. Bu mülk, mükemmel bir konaklama ve 'Satın Al-Kiraya' yatırımı olarak büyük bir potansiyel sunmaktadır. Mülkte ayrıca klima da mevcuttur.
Kıbrıs'ın kuzey kıyısında yer alan bir sahil projesi olan Deja Blue, adanın eko konseptli ilk tesisidir. -Sağlık. Bu proje, deniz kıyısındaki güzel konumuyla gurur duymaktadır; denizden sadece 100 metre uzakta, Girne Sıradağları arka plandadır.
Deja Blue'da Deja Blue'da yetiştirilen gıdalarla beslenmeye odaklanmanın yanı sıra sıra dışı yaşlanma karşıtı, gençleştirme ve sağlıklı yaşam hizmetleri yelpazesi.
Bu proje kendi bakımlı tesislerine erişim hakkına sahiptir. güzel bir mavi lagün içeren plaj, yüzme ve şnorkelli yüzme için idealdir. Tesisler arasında spa, tam donanımlı spor salonu, sauna, ısıtmalı kapalı havuz, plaj bar, a la carte restoran, ana komplekste olimpik ortak havuz ve ön cephede tuzlu su havuzu bulunmaktadır.
Bitiş: Ekim 2023

Notlar