Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Alsancak'ta Satılık Muhteşem 3 Odalı Villa

Satılık Villa - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 325,000

Alsancak'ta Satılık Muhteşem 3 Odalı Villa Alsancak'ta Satılık Muhteşem 3 Odalı Villa Alsancak'ta Satılık Muhteşem 3 Odalı Villa
Alsancak'ta Satılık Muhteşem 3 Odalı Villa Alsancak'ta Satılık Muhteşem 3 Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #322081 İlan Tarihi 11/10/2023
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 190 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 2 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Dağ ve deniz manzaralı, 2 banyolu 3+1 güzel bir villa, Alsancak'ın resimlerken bölgesinde bulunmaktadır. Bu villa, Ekim 2022'de teslim edilmiş olup inşaatçıdan gelen garanti ile Ekim 2024'e kadar korunmaktadır.

Ev, kendi otoparkı ve üzerinde marakuja, mango, hurma, incir, nektarin, limon, nar, guava ve diğer bitkiler dahil olmak üzere çeşitli meyve ağaçları dikilen 300 metrekarelik bir arsaya sahiptir. Bahçe, çim ve ağaç otomatik sulama sistemine sahiptir.

Ayrıca, dış cephede su yalıtımı ve çatıda çift katlı su yalıtımı uygulanmıştır. Yüksek tavanlı (3,20 metre) ve her odada büyük panoramik pencereler, iyi ses ve su yalıtımı sağlar.

Evde ısınma radyatörleri ve BUDERUS marka kombi kullanılan bir ısınma ve sıcak su sistemine sahiptir. Bosch marka mutfak ekipmanları garantili olarak sunulurken, mutfak tezgahı yapay taştan yapılmıştır. İnverter klimalar ve çoklu klima sistemi sıcak hava koşullarında konfor sağlar.

Müstakil villadan deniz ve dağ manzarası, odalardan ve terasından keyif alabilirsiniz ve denize sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ev inşaatı her aşamada dikkatlice kontrol edildi ve kaliteyi sağlamak için inşaat sırasında tüm kusurlar hemen giderildi.

Kompleks, havuz ve spor salonu bulunan bir çıkmaz sokakta bulunur. Mağazalar yürüme mesafesindedir ve villa tapusu değiştirilebilir. Vergi ödenmemiştir. Bu, Kıbrıs'ta lüks bir gayrimenkul fırsatını kaçırmamanız gereken bir fırsattır.


Notlar