VELES PROPERTY
Broker Sergei Lopukha
Telefon +905488278449 / +905488278449

Alsancak'ta havuzlu 1+1 daire

Günlük Kiralık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

€ 60

Alsancak'ta havuzlu 1+1 daire Alsancak'ta havuzlu 1+1 daire Alsancak'ta havuzlu 1+1 daire
Alsancak'ta havuzlu 1+1 daire Alsancak'ta havuzlu 1+1 daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #323041 İlan Tarihi 17/10/2023
Konum Girne, Alsancak
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 60 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 2

Açıklama

2022'de yeni inşa edilen bir komplekste modern daire. Kompleksin arazisinde yüzme havuzu, şezlonglar ve şemsiyeler, bol yeşillik ve çeşitli bitki örtüsüyle bakımlı bir bahçe bulunmaktadır. Bu daire konforlu ve rahat bir yaşam için idealdir.
Rahat yatak odasında çift kişilik yatak ve huzurlu bir atmosfer yaratan muhteşem dağ manzarası vardır. Dinlendirici bir tatil için ihtiyacınız olan her şeyi burada bulacaksınız.
Geniş oturma odasında çekyat, akıllı TV ve 4 kişilik yemek masası bulunmaktadır. Burası arkadaşlarla buluşmak ve aile toplantıları için idealdir. Etkileyici ev aletleri yelpazesi sayesinde konforunuz her zaman en iyi durumda olacaktır.
Bu dairenin terasından dağların, denizin ve gün batımının inanılmaz panoramik manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Terasta güneşli günlerde bile rahatça vakit geçirmenize olanak sağlayan sürgülü pergola yerleştirilmiştir. Burası sabah kahvesi ve akşam dinlenmek için ideal bir yerdir.
Dairenin elverişli konumu da bir başka büyük artı. Gerekli tüm altyapıya sahip ana yol yakındadır ve en iyi plajlardan biri olan Camelot yürüme mesafesindedir. Süpermarketlere ve restoranlara her zaman kolayca erişebilirsiniz. Bu, seyahat etmek için çok fazla zaman harcamanıza gerek kalmayacağı ve her zaman tüm aksiyonun merkezinde olacağınız anlamına gelir.
Kiralama koşulları: Fiyat günlük 40 GBP, bu fiyata internet, su ve 15 kW/gün ücretsiz elektrik dahildir. +35 GBP temizlik ücreti ve +200 GBP iade edilebilir depozito.

Notlar