Acorn Cyprus
Yetkili Acorn Cyprus
Telefon +905338349200 / +905338830525

Yeşiltepe'de 180 Derece Panoramik Manzaralı Çok Yönlü Aile Yaşamı

Satılık Villa - Girne, Yeşiltepe, property-Details.north-cyprus

£ 995,000

Yeşiltepe'de 180 Derece Panoramik Manzaralı Çok Yönlü Aile Yaşamı Yeşiltepe'de 180 Derece Panoramik Manzaralı Çok Yönlü Aile Yaşamı Yeşiltepe'de 180 Derece Panoramik Manzaralı Çok Yönlü Aile Yaşamı
Yeşiltepe'de 180 Derece Panoramik Manzaralı Çok Yönlü Aile Yaşamı Yeşiltepe'de 180 Derece Panoramik Manzaralı Çok Yönlü Aile Yaşamı

Hızlı Bakış

101evler İlan No #324437 İlan Tarihi 24/10/2023
Konum Girne, Yeşiltepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 330 m2
Oda Sayısı 5 Banyo 4
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Yeşiltepe'de Cennet Diliminizi Keşfedin

Gözde bir yerleşim bölgesinde yer alan bu aile evi, yüksek konumundan nefes kesici bir deniz manzarası sunarak lüks yaşamı yeniden tanımlıyor. Çok katlı kat planı, pırıl pırıl bir havuz ve üst ve alt kat yaşam alanları seçenekleriyle çok yönlü ve davetkârdır. Geniş bir karo teras, çevrenin güzelliğini artırmaktadır. Ev içi konaklama için mükemmel olan bağımsız bir üst katın ek esnekliği ile huzurun ve mahremiyetin tadını çıkarın. Havuz kenarındaki 200 metrekarelik teras, açık mutfak/bar için ayrılmış alanıyla tam bir eğlence düşüdür. Bu evin kalbi, büyüleyici deniz manzarasını çerçeveleyen tavandan tabana cam duvarlarla süslenmiş ışık dolu oturma/yemek odasıdır. Üst giriş katında 2 ve alt katta 3 olmak üzere beş yatak odasının tamamı, garaja ve elektrikli atölyelere bağlanan bir Japon bahçesinin eşlik ettiği ışık dolu inziva alanlarıdır. Titizlikle korunan bu mülk, bir dizi yaşam seçeneği ve özelleştirme için muazzam bir potansiyel sunmaktadır. Yeşiltepe'nin aranan, huzurlu bölgesinde yer alan ve tüm olanaklara sadece birkaç dakika uzaklıkta olan bu ev, kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat.

İşte bazı önemli özellikler:


- Zeytin, limon, portakal, mandalina, greyfurt, üzüm ve çarkıfelek meyvesi dahil olmak üzere 60'tan fazla ağacın bulunduğu yaklaşık 500 metrekarelik bir alt kat meyve bahçesi.

- Ana yaşam alanında, muhteşem manzaranın keyfini yıl boyunca en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış yaklaşık 200 metrekarelik traverten döşeli bir dış yükseltilmiş veranda bulunmaktadır.

- Bu mülk, Kıbrıs'ta veya başka bir yerde benzeri olmayan, türünün tek örneği bir mimari şaheser, bir 'Büyük Tasarım'dır.

- 280 cu mtr'den fazla beton ve 100 ton çelik kullanılarak inşa edilmiştir.

Acorn Estate Agents olarak biz sıradan bir emlakçı değiliz. İhtiyaçlarınızı dinleyen ve duyan, gururla Kıbrıs ve Avustralya karışımı bir acenteyiz. Başarılı bir şekilde taşınmanıza yardımcı olmaya ve Girne, Lefkoşa, Long Beach ve Gazimağusa'da satılık ve kiralık mülkler sunmaya kararlıyız.

360 Video : my.matterport.com/show/?m=2QEm8Xjk4SL 


Acorn'un yaptığı gibi büyük hayaller kurun.



Notlar