Henry Charles Estates
Emlak Danışmanı Aya Badawi
Telefon +905338449277 / +903928158333

SATILIK STUDIO ESYALI APARTMAN

Satılık Studio - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

£ 55,000

SATILIK STUDIO ESYALI APARTMAN SATILIK STUDIO ESYALI APARTMAN SATILIK STUDIO ESYALI APARTMAN
SATILIK STUDIO ESYALI APARTMAN SATILIK STUDIO ESYALI APARTMAN

Hızlı Bakış

101evler İlan No #324951 İlan Tarihi 26/10/2023
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 55 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 10
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Gaziveren Güzelyurt'un muhteşem güzelliği ve mükemmel manzarasıyla mükemmel bir bütünleşen bu projeyi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bölge, modern tasarımı ve ideal konumuyla şimdiki ve gelecekteki hayalinizdeki evler arasında köprü kurmayı hedefliyor. Sadece bir ev değil, ömür boyu tatil ortamı sunan proje, uzman mimarisi, peyzajlı bahçeleri, sitedeki çeşitli sosyal aktiviteleri ve her daireden eşsiz Akdeniz manzarasıyla titizlikle tasarlandı. Harika konum, altın kumları, berrak denizi ve adanın en popüler bölgesi olan bölgenin ünlü çilek tarlalarıyla cennet gibi plaja yürüme mesafesindedir.

Bu yeniden satış stüdyosu, toplam 55 m² yaşam alanı sağlayacak şekilde tamamen mobilyalı olarak satılacaktır ve Amerikan tarzı bir mutfak/yemek/salondan oluşur; yatak, gömme dolaplı tasarlanmış ahşap bir alan, bir banyo ve güzel bir balkon ile ayrılmıştır. manzaralar.
Tesis bünyesindeki olanaklar şunlardır: dinlenme ve yürüyüş alanları, çocuk yüzme havuzları, kapalı/açık oyun alanları, kapalı/açık yüzme havuzları, spor salonu, restoranlar, havuz bar , teras bar, mini golf, çocuk oyun alanı, fitness center, toplantı odaları, çalışma odaları, market & hediyelik eşya mağazaları, güzellik salonu, jakuzi, sauna, masaj odası, Türk hamamı da hizmet verecek spa, futbol sahası, tenis & basketbol sahaları, mini golf, bisiklet ve amp; Her blokta trekking parkurları, balık tutma, kitesurf, su sporları, tüplü dalış ve yer altı otoparkı bulunmaktadır. Ek site özellikleri: Non-invaziv Tedavi Merkezi, Fonksiyonel Tıp Merkezi, Estetik ve Yaşlanma Karşıtı Merkezi
**GÖRÜNTÜLE & HAYAL KIRIKLIĞINI ÖNLEMEK İÇİN ERKEN REZERVASYON YAPIN**TÜRK TAPU TAPULARI**

Notlar