Luxury in the Sun Ltd
Emlak Danışmanı Mark Whitcher
Telefon +905338224132 / +447920057080

Geniş bir bahçeye sahip Lüks 3 Yatak Odalı Özel Villa

Satılık Villa - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 199,000

Geniş bir bahçeye sahip Lüks 3 Yatak Odalı Özel Villa Geniş bir bahçeye sahip Lüks 3 Yatak Odalı Özel Villa Geniş bir bahçeye sahip Lüks 3 Yatak Odalı Özel Villa
Geniş bir bahçeye sahip Lüks 3 Yatak Odalı Özel Villa Geniş bir bahçeye sahip Lüks 3 Yatak Odalı Özel Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #325774 İlan Tarihi 31/10/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 130 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

3 Bedroom Private Villa

Amazing with Large Plot and Sea View Renovated private villa * Only 300 meters walk from the sea! *Completely Furnished * White Goods Backhoe and Air Conditioning Inventors Fuji* 3 Communal Pools * Sports Lounge * Operating Company On-Site * 10 Minutes to Luxury Golf Course * This Amazing Value of Real Estate! * Ready title deed in the name of the developer* VAT will be paid * Inspection Trips Offered

Location:

This resort is literally a stone's throw from the beach A beat's away!

Esentepe, magnificent beaches, private located on the North Coast of Cyprus, known for its bays and beautiful Mediterranean Sea scenery It takes. With the mountains to the south and the crystal blue sea to the north, here Incredible views emerge from the properties in all directions. With garden, directly to the sea Beautiful with access and perfect for swimming, SUP, fishing and more It is home to one of the most beautiful bays in the region with its calm waters. There are also several restaurants and bars with a nice live music scene exists. A mountain road that you can enjoy is about a kilometer and long beach walks with incredible sea views You can enjoy it. Also where there is a SPA, Golf Course and Tennis Club Korieum Golf Course is about 10 minutes' drive away.

Özellikler:
Bu mülk gerçekten gördüğümüz paraya en uygun değerlerden biri! Akdeniz'in en güzel koylarından birine bir taş atımı mesafede olmaktan bahsetmiyorum bile!
Müstakil villaya girildiğinde açık plan mutfak, yemek ve oturma odasına giden bir sahanlık bulunmaktadır. Düzen hoş ve pratiktir ve geniş ve aydınlık bir ortak alana sahiptir.
 
Bu açık planlı alandan, Akdeniz yazında dışarıda yemek yemek ve eğlenmek için mükemmel olan etkileyici zemin kat terasına açılan sürgülü kapılar bulunmaktadır.
Zemin katta ayrıca gömme dolaplı bir çift kişilik yatak odası ve ortak banyo bulunmaktadır. Alt katta iki adet tek kişilik yatak içeren geniş bir yatak odası ve duşakabin, tuvalet ve lavabo içeren geniş bir banyo bulacaksınız. Bu, mülkün geri kalanını kiralarken ya da kalıcı olarak taşınmak için yaşam için misafirler ve hatta depolama için mükemmeldir.
Son olarak, çok özel ana yatak odası, villanın birinci katının tamamını kapsıyor ve bir ebeveyn banyosuna, açık kirişli hoş eğimli bir çatıya ve asla rahatsız edilemeyecek inanılmaz deniz manzaralarına sahip, denize bakan büyük bir terasa sahip.
 
Villa, olgun bir bahçeye sahip büyük bir arsa üzerinde yer almaktadır ve özel kapılı bir yürüyüş yoluna ve taş duvar sınırlarına sahiptir. Villaya sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, tesis bünyesinde 3 ortak yüzme havuzunun yanı sıra her ikisi de yürüme mesafesinde çok popüler 2 bar ve restoran bulunmaktadır.
 
 
Mülkiyet 3 seviyeye ayrılmıştır ve bu da onu harika bir tatil evi veya kiralık ev haline getirmektedir. Tamamen beyaz eşyalarla döşenmiş olup teras alanında tavan vantilatörleri ve tesis genelinde klima üniteleri bulunmaktadır.
 
Mülkün geliştirici adına bireysel tapuları vardır ve KDV ödenir.



Notlar