Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Sessiz Konumda Muhteşem Villa

Satılık Villa - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 349,950

Sessiz Konumda Muhteşem Villa Sessiz Konumda Muhteşem Villa Sessiz Konumda Muhteşem Villa
Sessiz Konumda Muhteşem Villa Sessiz Konumda Muhteşem Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #326553 İlan Tarihi 03/11/2023
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

  • Paranın Muazzam Değeri
  • 3 En-suite Banyolu 3 Büyük Çift Kişilik Yatak Odası
  • Adalı Tam Donanımlı Modern Mutfak
  • Etkileyici Oturma Odası Şömineli
  • Yüzme Havuzlu Geniş Arsa
  • Tüm Olanaklara Yakın Sessiz ve Özel Konum
Sütunlu Giriş – kapı:

Resepsiyon Salonu – fırçalanmış alüminyum korkulukları, karo zemini ve birinci kat sahanlığına giden merdivenlerin bulunduğu, aşağıdakilere açılan keyifli bir resepsiyon alanı:

Salon 22' x 15'4  – üç cepheli, aydınlık ve havadar yaşam alanı, arka terasa veranda kapıları, gömme dökme demir odun sobalı merkezi şömine, karo zemin, aşağıdakilere açılıyor:

Mutfak/Kahvaltı Odası 17'6 x 15'3  – yan pencerelere ve arkadaki açık terasa açılan veranda kapılarına sahip çift cephe, geniş kitleler sunan panelli hazır ünitelere sahip iyi donanımlı hazır mutfak dolap ve çekmece alanı, kiremitli arkalıklı granit çalışma tezgahları. Amerikan tarzı buzdolabı, şarap soğutucu, ocak, fırın, aspiratör, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi, fayans zemin dahil olmak üzere tüm aletler kalacaktır.

İç hol – mutfak girişinden girişe :

Zemin Kat Yatak Odası 17' x 12' – Havuz alanına bitişik arka açık terasa veranda kapıları, klima ünitesi, bir duvara gömme dolaplar bulunan çift cepheli oda çok sayıda askı ve raf, fayans zemin, şu kapı:

“Jack ve Jill” Banyo/WC – arka pencere, batarya ve duş eklentisi olan süslü küvet , alçak seviyeli WC, musluklu duvara monte lavabo, fayanslı duvarlar ve zemin.

İniş - resepsiyon salonundan, şehir manzaralı hafif, havadar bir sahanlığa çıkar. dağlar, kapı:

Ebeveyn Yatak Odası 14'9 x 10'6  – Dağların güzel manzarasını sunan, özel arka balkona açılan veranda kapılarına sahip şık üç cepheli oda, her iki tarafta pencereler, duvara monte klima ünitesi, bir duvara bol miktarda askı ve raf bulunan gömme dolaplar, karo zemin.

Ebeveyn Duş Odası/WC – pencereye yan, batarya ve duş aparatlı fayans kaplı duş, alçak seviyeli WC, batarya musluklu duvara monte lavabo, fayans kaplı duvarlar ve zemin.

Yatak odası 3 - 13'10 x 12' – Akdeniz'e doğru yüzme havuzu üzerinden güzel manzaralar sunan veranda kapıları ve özel ön balkona açılan büyüleyici üç cepheli oda ve her iki tarafta geniş teras pencereleri, duvara monte klima ünitesi, bir duvara monte edilmiş bol miktarda gömme dolaplar asma ve raflar, fayans zemin, şu kapıya:

Ebeveyn Duş Odası/WC - pencere yan, batarya ve duş eklentisi ile fayans kaplı duş, alçak seviye WC, duvar bataryalı lavabo, fayanslı duvarlar ve zemin.

Dışarıdan - Erişim, çakıl taşlı ve asfalt yol ile sağlanır ve geniş park alanına, yüzmeye bakan geniş ön terasa açılır. havuz, bahçelerin geri kalanı teraslar ve bitki dikme alanıyla iyi bir şekilde düzenlenmiştir.


Yüzme Havuzu 12m x 6m – ortak bir havuzun keyfini çıkarmanın harika bir yolu Maliyetlerden tasarruf etmek için havuz ve çevrede bol miktarda güneşlenme terası

Notlar