KONEVIN INVESTMENT LTD.
Emlak Danışmanı Natalia K.
Telefon +905469905016 /

Orchard'da sahibinden satılık stüdyo

Satılık Studio - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 85,000

Orchard'da sahibinden satılık stüdyo Orchard'da sahibinden satılık stüdyo Orchard'da sahibinden satılık stüdyo
Orchard'da sahibinden satılık stüdyo Orchard'da sahibinden satılık stüdyo

Hızlı Bakış

101evler İlan No #328381 İlan Tarihi 14/11/2023
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 44 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Yarı Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

0127
Orchard kompleksinde sahibinden satılık stüdyo

📋Kanıtlanmış bir geliştiriciden şık kompleks. Kompleks, konforlu bir konaklama için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacak ve sahil boyunca sadece 5-10 dakika içinde bir tarafta ünlü Long Beach'e, diğer tarafta Gazimağusa şehrine ulaşabilirsiniz.

🟠Stüdyo alanı - 44 m²

💷Fiyat £85,000

👍Nesneyi beğendin mi? Bize yazın size herşeyi detaylı anlatalım👍

Yeni Boğaziçi, Kuzey Kıbrıs'ın pitoresk bir köyü olan Gazimağusa'nın bir banliyösüdür. Burada en güzel deniz gün doğumlarına ve el değmemiş doğaya hayran kalabilirsiniz.
Ancak gezginleri ve yatırımcıları cezbeden sadece adanın güzelliği değil. Köy, Helenistik dönemde Kıbrıs'ın antik çağdaki en büyük ve müstahkem şehri olan Salamis antik kentinin yakınında yer almaktadır. 1,5 bin yıl boyunca adanın siyasi ve ekonomik yaşamının merkezi olan Salamis, günümüze kadar oldukça iyi bir şekilde korunmuş olup, adanın tarihi mirasını görmek için gelen turistlerin ilgisini çekmektedir.
Ayrıca köy, yaşam için gerekli tüm altyapının bulunduğu Gazimağusa'ya sadece 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor: mağazalar, alışveriş merkezi, eczaneler, okullar, anaokulları, üniversite ve hastane. Dolayısıyla Yeni Boğaziçi'nde hayat aslında şehrin içinde ama doğayla iç içe kendi evinizde yaşamaktır.
Köyün popülaritesi, KKTC'nin Cittaslow kasabasına dahil olan beş yerleşim yerinden biri olmasıyla da sağlandı. Cittaslow kasaba derneği (yavaş şehir olarak çevrilebilir) Ekim 1999'da İtalya'da kuruldu. Derneğin amacı, yaşamın temposunu yavaşlatarak, monotonluğa ve homojenleşmeye direnerek şehirlerdeki yaşam kalitesini artırmaktır.

Notlar