AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Huzurlu Bir Bölgede Muhteşem Mini Villa

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 124,999

Huzurlu Bir Bölgede Muhteşem Mini Villa Huzurlu Bir Bölgede Muhteşem Mini Villa Huzurlu Bir Bölgede Muhteşem Mini Villa
Huzurlu Bir Bölgede Muhteşem Mini Villa Huzurlu Bir Bölgede Muhteşem Mini Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #330722 İlan Tarihi 28/11/2023
Konum Girne, Esentepe
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 58 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Esentepe'nin sakin bölgesinde yer alan bu mini villa, huzurlu bir dinlenme imkanı sunuyor. İçeri girdiğinizde sizi denizin ve yemyeşil çevrenin nefes kesen manzarasına sahip bir terasa erişimi olan konforlu bir oturma odası karşılıyor.Mutfak yepyeni beyaz eşyalar ve depolama için geniş dolap alanıyla donatılmıştır. Ayrıca bu katta standart donanıma sahip bir banyo bulunmaktadır.
Üst katta geniş gardıroplara sahip geniş bir en-suite banyolu yatak odası, standart donanıma sahip bir banyo ve kesintisiz deniz manzarası sunan özel bir balkon bulacaksınız. Tesiste ayrıca araçlarınız için geniş park alanı bulunmaktadır.
Mini villa muhteşem bir ortak havuz avantajına sahiptir.

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın. İhtiyacınız olan tüm bilgileri size sağlamak için buradayız.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar