Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

Özel havuzlu, 3 yatak odalı geniş villa - satış fiyatı

Satılık Villa - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 179,950

Özel havuzlu, 3 yatak odalı geniş villa - satış fiyatı Özel havuzlu, 3 yatak odalı geniş villa - satış fiyatı Özel havuzlu, 3 yatak odalı geniş villa - satış fiyatı
Özel havuzlu, 3 yatak odalı geniş villa - satış fiyatı Özel havuzlu, 3 yatak odalı geniş villa - satış fiyatı

Hızlı Bakış

101evler İlan No #330835 İlan Tarihi 28/11/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 165 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Villa, Bahçeli'de, Esentepe-Girne ana karayolunun deniz kenarında yer almaktadır. Tesise yürüme mesafesinde restoran ve barlar bulunmaktadır ve yakınlarda çok daha fazla olanak sağlayacak daha birçok yeni gelişme inşa edilmektedir.
Konaklama birimi ferah olup, yarı açık planlı yaşam alanına açılan, kolay ve düzenli rahatlık sağlayan saklama dolapları içeren giriş koridoru bulunmaktadır. Tam pencereler oturma alanına bol miktarda ışık vererek burayı güneşli bir sabah odası haline getiriyor.
Mutfak, oturma odasından sahte duvarla ayrılarak yaşam alanına daha fazla rahatlık kazandırıldı. Mutfakta tam donanımlı üniteler mevcut olup, beyaz eşyalar da satışa dahildir. Tam veranda kapıları, deniz ve dağ manzaralı, doğuya bakan büyük terasa açılmaktadır.
Ayrıca zemin katta iki yatak odası ve kullanım/çamaşırhane alanı bulunmaktadır.Ön yatak odası, kuzeye ve batıya bakan pencerelere, tam donanımlı gardıroplara ve klima ünitesine sahip geniş bir çift kişilik odadır.
İkinci yatak odası ön kısım kadar büyük olmasa da ihtiyaç halinde çift kişilik oda olarak kullanılabilir. Ayrıca çekyat ve çalışma masası içeren boş bir oda/ofis düzenine de uygundur. Gömme dolaplar dahildir.
Banyo, lavabo, tuvalet ve duşun bulunduğu tamamen fayanslı bir alandır.Çamaşırhane alanı, geçici bir kapalı depolama alanına yol açar ve tercih edilirse kolayca daha kalıcı bir açık hava yaşam alanına dönüştürülür.
Yatak odalarından birinin 2 balkona erişimi vardır, diğer balkona ise sahanlıktan erişilebilir ve doğudan dağ ve deniz manzarası sunulmaktadır.

Açık havada mülkte bol miktarda depolama alanı, 10 x 5 m'lik daha büyük bir yüzme havuzu, taş döşeli teraslar ve düzenli bir bahçe bulunmaktadır.
Yeni sahibinin zevkine göre gerekli olabilecek birkaç küçük modernizasyon olduğu göz önünde bulundurularak mülk satış için fiyatlandırılmıştır. Genel mevcut durumu çok iyi olup hemen taşınılabilir.

Notlar