Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Girne Bahçeli'de Ortak Havuzlu Site İçerisinde Daireler

Satılık Daire - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 145,000

Girne Bahçeli'de Ortak Havuzlu Site İçerisinde Daireler Girne Bahçeli'de Ortak Havuzlu Site İçerisinde Daireler Girne Bahçeli'de Ortak Havuzlu Site İçerisinde Daireler
Girne Bahçeli'de Ortak Havuzlu Site İçerisinde Daireler Girne Bahçeli'de Ortak Havuzlu Site İçerisinde Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331004 İlan Tarihi 29/11/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 75 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 0

Açıklama

Esentepe Bahçeli'de Denize Yürüme Mesafesindeki Havuzlu Sitede Satılık Daireler

Kıbrıs, Akdeniz'in en büyük üçüncü adasıdır. Dünyanın en güvenli ülkelerinden biri olan Kuzey Kıbrıs, birçok sahile, kumlu plaja, üniversiteye ve otellere ev sahipliği yapmaktadır. Adanın kuzey sahillerinde yer alan Bahçeli, bir çok konut projesine ev sahipliği yapmaktadır. Son yıllarda özellikle yabancı yatırımcıların rağbet gösterdiği yerlerden olan Esentepe/Bahçeli bölgesi, sakinlerine huzur dolu bir hayat sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık daireler, Girne-Tatlısu ana yoluna 100 m, denize 550 m, Esentepe Plajı'na 5 km, Korenium Golf Kulübü'ne 14 km, Girne'ye 24 km, Girne Üniversitesi'ne ve Dr. Suat Günsel Hastanesi'ne 31 km, Ercan Havaalanı'na 50 km, Larnaka Uluslararası Havalimanı'na ise 76 km uzaklıktadır.

Satılık daireler 2 katlı iki blokta yer almaktadır. Projenin ortak bahçesinde yüzme havuzu, süs havuzu, çocuk oyun alanı, botanik bahçe, rekreasyon alanı ve spor alanları yer almaktadır. Her daire için belirlenmiş otopark alanı mevcuttur. Dairelerde zemin katlar 1 1 loft, çatı katı daireler ise 1 1 teraslıdır. Dairelerin tamamı açık-plan mutfaklıdır. Loft dairelerde ebeveyn banyosu mevcuttur. Dairelerde bulunan gömme dolaplar ve sabit mobilyalar fiyata dahildir. Proje ayrıca merkezi uydu sistemi, internet altyapısı ve klima altyapısı gibi konfor artırıcı özellikler sunmaktadır.


ECN-00373

Notlar