Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Girne'de Avantajlı Konumda Ultra Lüks Villalar

Satılık Müstakil Ev - Girne, Ozanköy, property-Details.north-cyprus

£ 850,000

Kuzey Kıbrıs Girne'de Avantajlı Konumda Ultra Lüks Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Avantajlı Konumda Ultra Lüks Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Avantajlı Konumda Ultra Lüks Villalar
Kuzey Kıbrıs Girne'de Avantajlı Konumda Ultra Lüks Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Avantajlı Konumda Ultra Lüks Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331005 İlan Tarihi 29/11/2023
Konum Girne, Ozanköy Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 985 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 6
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Girne Beylerbeyi'nde Satılık Müstakil Havuzlu Tripleks Villalar

Girne ve Beylerbeyi, Kıbrıs'ın kuzeyinde yer alan önemli turistik bölgelerdir. Girne, tarih boyunca çeşitli medeniyetlerin etkisi altında kalmış, liman kenti özelliğini taşıyan bir şehirdir. Girne Kalesi ve Girne Limanı, şehrin sembollerindendir. Beylerbeyi ise Girne'nin kuzeydoğusunda bulunan küçük bir köydür ve ünlü Bellapais Manastırı'na ev sahipliği yapmaktadır. Manastır, gotik tarzı mimarisi ve güzel bahçeleriyle bilinmektedir. Her iki bölge de tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri ve geleneksel atmosferleriyle turistler için çekici konumlardandır.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık villalar tüm olanaklara ve uluslararası okullara yürüme mesafesinde, süpermarketlere 1,5 km, otel ve eğlence merkezlerine 2 km, denize ve plaja 2,5 km, The English School of Kyrenia'ya 2,5 km, hastanelere 2,7 km, Girne merkezine 3 km, Girne Antik Limanı'na 3,4 km, üniversitelere 5 km, Lefkoşa merkezine 21,5 km, Ercan Uluslararası Havalimanı'na 34,1 km ve Larnaka Havalimanı'na 82,6 km mesafededir.

Mahremiyeti ve geniş arazi kullanımını ön planda tutarak tasarlanmış olan villalarda özel yüzme havuzu, kapalı araç otoparkı, uydu, internet alt yapısı, akıllı ev sistemi altyapısı gibi özelliklerin yanı sıra, sinema salonu, spor salonu, oyun odası gibi konfor artırıcı üst düzey ayrıcalıklar bulunmaktadır. Villalarda, inşaat süresince kişiselleştirme imkanı sunulmaktadır.


ECN-00372

Notlar