Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Tatlısu'da Denize Yakın Satılık Daireler

Satılık Penthouse - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 245,250

Kuzey Kıbrıs Tatlısu'da Denize Yakın Satılık Daireler Kuzey Kıbrıs Tatlısu'da Denize Yakın Satılık Daireler Kuzey Kıbrıs Tatlısu'da Denize Yakın Satılık Daireler
Kuzey Kıbrıs Tatlısu'da Denize Yakın Satılık Daireler Kuzey Kıbrıs Tatlısu'da Denize Yakın Satılık Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331061 İlan Tarihi 29/11/2023
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 78 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Gazimağusa Tatlısu'da Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Kıbrıs, Akdeniz'in göz alıcı güzelliklerini taşıyan üçüncü büyük adası olarak hem eğitim hem de turizm açısından büyük bir öneme sahiptir. Birçok uluslararası üniversiteye ve beş yıldızlı otele ev sahipliği yaparak öğrencilere ve turistlere kapılarını açmaktadır. Tatlısu adlı kuzey sahil kasabası ise Gazimağusa'nın incisi olarak bilinmektedir ve Girne merkezine yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Tatlısu son yıllarda yabancı yatırımcılar için cazip bir bölge haline gelmektedir ve genellikle şık iki veya üç katlı yapılara ev sahipliği yapmaktadır.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık daireler, denize sadece 150 metre, Girne-Karpaz ana yoluna 450 metre, Küçükerenköy Plajı'na 3.5 kilometre, Esentepe Plajı'na 10 kilometre, Alagadi Turtle Beach'e 20 kilometre, Girne merkezine 28 kilometre, Ercan Havalimanı'na 46 kilometre ve Larnaka Uluslararası Havalimanı'na 70 kilometre mesafededir.

Toplam 90,000 m² arsa üzerine inşa edilen site, iki aşamadan oluşmaktadır. Gelişmiş site, açık ve kapalı ısıtmalı yüzme havuzları, spor salonu, tenis kortu, SPA, hamam, masaj salonu, restoran, kafe ve hatta plaj sineması gibi bir dizi özelliği içinde barındırır. Peyzaj düzenlemesi yapılmış bahçede her daire için ayrılmış açık otopark alanı bulunmaktadır.

Sitedeki tüm daireler 1 1 oda düzenine sahiptir ve tamamen mobilyalı olarak sunulmaktadır. Zemin kat dairelerin bahçe balkonu, çatı katı dairelerin ise geniş çatı teras alanları mevcuttur. Dairelerin mutfak ve banyo alanlarında pratik dolaplar bulunmaktadır. Yerler birinci sınıf kaymaz seramik kaplamalıdır. Tüm dairelerde merkezi internet sistemi, uydu sistemi altyapısı ve klima sistemi gibi konfor sağlayıcı özellikler bulunmaktadır.


ECN-00278

Notlar