Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs'ta Deniz ve Dağ Manzaralı Müstakil Villalar

Satılık Müstakil Ev - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 575,000

Kuzey Kıbrıs'ta Deniz ve Dağ Manzaralı Müstakil Villalar Kuzey Kıbrıs'ta Deniz ve Dağ Manzaralı Müstakil Villalar Kuzey Kıbrıs'ta Deniz ve Dağ Manzaralı Müstakil Villalar
Kuzey Kıbrıs'ta Deniz ve Dağ Manzaralı Müstakil Villalar Kuzey Kıbrıs'ta Deniz ve Dağ Manzaralı Müstakil Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331189 İlan Tarihi 29/11/2023
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 345 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Lapta'da Denize ve Plajlara Yürüme Mesafesinde Havuzlu Müstakil Villalar

Lapta, Kıbrıs'ın kuzey kesiminde yer alan Girne'ye bağlı bir bölgedir. Bu bölge, sahil şeridi boyunca uzanan güzel plajları, tarihi kalıntıları ve doğal güzellikleri ile tanınmaktadır. Aynı zamanda Lapta, Kıbrıs'ın kuzey kesiminde yer alması nedeniyle Kıbrıs turizminin bir parçasıdır. Bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfederken aynı zamanda deniz ve doğa aktivitelerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık villalar, deniz ve plaja 200 m, süpermarkete 950 m, Lapta-Girne ana yoluna 1 km, restoranlara 2.8 km, oteller bölgesine 3 km, Necat British College'a 6 km, üniversitelere 10 km, Girne merkezine 14 km, devlet hastahanesine 17.3 km, Ercan Uluslararası Havalimanı'na 57.3 km ve Larnaca Havaalanı'na 90 km mesafededir.

Dört yatak odalı villalarda, sonsuzluk havuzu ve şömine gibi ekstralar özellikler mevcuttur. Tüm yapı malzemeleri birinci sınıf kalitede olup, internet, merkezi uydu altyapısı, klima altyapısı, ısı ve ses yalıtımlı malzemeler, doğal mermer, çift cam pencereler, yüksek güvenlikli çelik kapı gibi konfor artırıcı özellikler mevcuttur. Teraslardan panoramik deniz ve dağ manzarası olan villalar, inşaat halindeyken kişiselleştirme imkanı mevcuttur. Açık plan mutfaklı villalarda çift otopark alanı bulunmaktadır. Konumu ve özellikleriyle yatırımcıların ilgisine çeken villalar butik site içinde konumlanmıştır.


ECN-00362

Notlar