Tibet Realty Co.
Emlak Danışmanı YUSUP MURRIKOV
Telefon +905428794005 /

Şehir manzarasıyla göz kamaştıran ve dağ manzarasıyla huzur veren bu 2+1 lüks daire, Kızılbaş bölgesinde kiralık! Modern tasarımı ve sunduğu olanaklar ile bu fırsatı kaçırmayın.

6 Ay Kiralık Daire - Lefkoşa, Kızılbaş, property-Details.north-cyprus

£ 650

Şehir manzarasıyla göz kamaştıran ve dağ manzarasıyla huzur veren bu 2+1 lüks daire, Kızılbaş bölgesinde kiralık! Modern tasarımı ve sunduğu olanaklar ile bu fırsatı kaçırmayın. Şehir manzarasıyla göz kamaştıran ve dağ manzarasıyla huzur veren bu 2+1 lüks daire, Kızılbaş bölgesinde kiralık! Modern tasarımı ve sunduğu olanaklar ile bu fırsatı kaçırmayın. Şehir manzarasıyla göz kamaştıran ve dağ manzarasıyla huzur veren bu 2+1 lüks daire, Kızılbaş bölgesinde kiralık! Modern tasarımı ve sunduğu olanaklar ile bu fırsatı kaçırmayın.
Şehir manzarasıyla göz kamaştıran ve dağ manzarasıyla huzur veren bu 2+1 lüks daire, Kızılbaş bölgesinde kiralık! Modern tasarımı ve sunduğu olanaklar ile bu fırsatı kaçırmayın. Şehir manzarasıyla göz kamaştıran ve dağ manzarasıyla huzur veren bu 2+1 lüks daire, Kızılbaş bölgesinde kiralık! Modern tasarımı ve sunduğu olanaklar ile bu fırsatı kaçırmayın.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331272 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum Lefkoşa, Kızılbaş
Durum 6 Ay Kiralık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 95 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 11
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 11

Açıklama

2 yatak odası, 1 oturma odasıLüks iç tasarımGeniş pencerelerden muhteşem şehir ve dağ manzarasıModern mutfak ve banyoGüvenlikli site içindeYüksek hızlı internet bağlantısıAçık otopark imkanı

Notlar