Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs İskele'de Avantajlı Konumda Müstakil Villalar

Satılık Müstakil Ev - İskele, Ötüken, property-Details.north-cyprus

£ 410,000

Kuzey Kıbrıs İskele'de Avantajlı Konumda Müstakil Villalar Kuzey Kıbrıs İskele'de Avantajlı Konumda Müstakil Villalar Kuzey Kıbrıs İskele'de Avantajlı Konumda Müstakil Villalar
Kuzey Kıbrıs İskele'de Avantajlı Konumda Müstakil Villalar Kuzey Kıbrıs İskele'de Avantajlı Konumda Müstakil Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331456 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum İskele, Ötüken Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 343 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 4
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

İskele Ötüken'de Ana Yola ve Denize Yakın Müstakil Havuzlu Villalar

İskele, Kuzey Kıbrıs'ın doğusunda yer almaktadır. Antik dönemlere dayanan tarihi zengin kültürel izlerle dolu olan İskele, Akdeniz kıyılarındaki konumuyla öne çıkmaktadır. Liman kenti olarak önemli bir ticaret merkezi olan İskele, hem tarihi dokusunu koruyan eski sokakları hem de modern altyapısıyla dikkat çekmektedir. Turistler için çekici plajları, tarihi kalıntıları ve çeşitli etkinlikleriyle bilinen İskele, ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca bölge, çevresindeki doğal güzellikleri keşfetmek isteyenler için de çeşitli doğal parklara ve kırsal alanlara sahiptir.

Kuzey Kıbrıs İskele'de satılık villalar, olanaklara yürüme mesafesinde, Gazimağusa-İskele ana yoluna 750 m, denize 900 m, Pera MacKenzie Beach&Club'a 1.5 km, otel ve eğlence merkezlerine 5,5 km, İskele merkezine 7 km, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne 10 km, Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne 11 km, Gazimağusa merkezine 12 km, Ercan Uluslararası Havalimanı'na 48 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 66 km mesafededir.

Özel havuza ve bahçeye sahip olan dört yatak odalı geniş villalarda klima ve internet altyapısı bulunmaktadır. Kısa dönem kiralamaya uygunluğu bulunan villalar, geri dönüş süresini oldukça kısaltmaktadır. Hızla gelişen ve büyüyen bölgede konumlanan villalar sezon içinde turistlerin en çok ilgisini çeken bölge olarak tanımlanabilmektedir.


ECN-00377

Notlar