Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Girne'de Site İçi Özel Havuzlu Tripleks Villalar

Satılık Müstakil Ev - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 560,000

Kuzey Kıbrıs Girne'de Site İçi Özel Havuzlu Tripleks Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Site İçi Özel Havuzlu Tripleks Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Site İçi Özel Havuzlu Tripleks Villalar
Kuzey Kıbrıs Girne'de Site İçi Özel Havuzlu Tripleks Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Site İçi Özel Havuzlu Tripleks Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331498 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 350 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 5
Bina Yaşı Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Girne’de Denize Yürüyüş Mesafesindeki Site İçinde Özel Havuzlu Satılık Villalar

Satılık tripleks villalar, Girne’ye bağlı Çatalköy bölgesinde yer almaktadır. Kuzey Kıbrıs'ın en önemli şehirlerinden biri olan Girne, üniversiteleri, 5 yıldızlı otelleri, casinoları, restoranları, barları, sinemaları ve tiyatroları gibi zengin sosyal olanaklarıyla adanın en popüler şehirleri arasında yer almaktadır. Çatalköy ise Girne'nin nezih bölgelerinden biri olup doğal güzellikleri ve iyi konumuyla keyifli bir yaşam sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs Girne'deki satılık villalar, Girne Esentepe yoluna 500 m, en yakın plaja 1 km, Doğa Koleji'ne 6 km, Bellapais Manastırı'na 8 km, Girne merkezine 9 km, Kaplumbağa Plajı’na 10 km, Ercan Havalimanı’na 32 km ve Larnaka Havalimanı’na ise 72 km mesafededir.

Toplam 5.800 m² arsa üzerine inşa edilen sitede, 7 adet müstakil villa bulunmaktadır. Her bir villanın net 260 m² oturum alanı vardır. Bu müstakil villaların bahçelerinde özel yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, oturma alanları, teraslar ve havuz başı barbekü alanları mevcuttur.

Geniş yaşam alanlarına sahip bu villalarda 4 yatak odası, amerikan mutfak ve 2 adet salon bulunuyor. 1. sınıf işçilik ve malzeme kullanılarak inşa edilen bu villalarda şömineli salon, ebeveyn banyosu ve ortak banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyolarında hem küvet hem de duşakabin seçeneği bulunmaktadır.


ECN-00300

Notlar