Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Lefke'de Deniz Manzaralı ve Eşyalı Daireler

Satılık Daire - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

£ 75,000

Kuzey Kıbrıs Lefke'de Deniz Manzaralı ve Eşyalı Daireler Kuzey Kıbrıs Lefke'de Deniz Manzaralı ve Eşyalı Daireler Kuzey Kıbrıs Lefke'de Deniz Manzaralı ve Eşyalı Daireler
Kuzey Kıbrıs Lefke'de Deniz Manzaralı ve Eşyalı Daireler Kuzey Kıbrıs Lefke'de Deniz Manzaralı ve Eşyalı Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331520 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 55 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Kat Sayısı 10
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 3

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Lefke'de Olanaklı Sitede Satılık Deniz ve Doğa Manzaralı Daireler

Kıbrıs'ın kuzeybatısında, denizi ve tarihi dokusuyla tanınan Lefke Bölgesi'nde bulunan Gaziveren kasabası, 35 km uzunluğunda sahil şeridi ve zengin tarihi mirası ile dikkat çekmektedir. Bu gelişmekte olan bölgede, eğitim ve sağlık alanında birçok proje bulunmaktadır. Hem kısa dönem tatil fırsatlarını hem de uzun dönem yatırım fırsatlarını sunan bu bölge, yatırımcıların dikkatini çekmektedir. Aynı zamanda sağlık turizmi projeleri ile de hızla ün kazanan ve büyüyen bir bölge olarak öne çıkmaktadır.

Kuzey Kıbrıs'ta emlak; plaja 300 m, CMC Golf Club'a ve Cengiz Topel Hastanesi'ne 6 km, Güzelyurt Çarşısı'na ve Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’ne 8 km, Lefke Avrupa Üniversitesi’ne 11 km, ODTÜ'ye 16 km, Başkent Lefkoşa'ya 52 km, Girne'ye ve Trodos Kayak Merkezi'ne 59 km, Ercan Havalimanı'na 65 km, Larnaka Uluslararası Havalimanı'na 94 km ve Baf Uluslararası Havalimanı'na 115 km mesafede yer almaktadır.

3 bloklu sitede yer alan şık tasarlanmış daireler, sağlıklı yaşam merkezi, sosyal alanlar ve marina gibi olanaklar sunmaktadır. Toplam 10,000 m² arazi üzerine kurulan bu etapta, her daire için açık otopark alanları mevcuttur. Sitenin denize bakan tarafında açık yüzme havuzları ve çocuk parkları bulunmaktadır. Sağlık merkezi, sauna, Türk hamamı, SPA ve sağlıklı yaşam merkezi, mini golf sahası, restoranlar, kafeler, plaj barı, özel plaj ve yürüme alanları gibi birçok özellik projede mevcuttur.

Daireler, açık planlı tasarıma sahip olup, deniz ve doğa manzarasına hakimdir. Üst düzey malzeme kalitesi ve mobilyalar ile döşenmiş olan dairelerde merkezi uydu sistemi, internet altyapısı, peyzaj hizmetleri, klima ve intercom sistemi gibi konfor sağlayıcı özellikler bulunmaktadır.


ECN-00339

Notlar