Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs'ta Denize ve Golf Sahalarına Yakın Daireler

Satılık Penthouse - Girne, Karaağaç, property-Details.north-cyprus

£ 131,900

Kuzey Kıbrıs'ta Denize ve Golf Sahalarına Yakın Daireler Kuzey Kıbrıs'ta Denize ve Golf Sahalarına Yakın Daireler Kuzey Kıbrıs'ta Denize ve Golf Sahalarına Yakın Daireler
Kuzey Kıbrıs'ta Denize ve Golf Sahalarına Yakın Daireler Kuzey Kıbrıs'ta Denize ve Golf Sahalarına Yakın Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331528 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum Girne, Karaağaç Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 79 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ta Kısa Dönem Kiralamaya Uygun Satılık Daireler

Kuzey Kıbrıs'ın benzersiz şehri Girne, adanın turizm ve eğitim başkenti konumundadır. Girne'nin doğusunda yer alan Esentepe bölgesi, son yıllarda yabancı yatırımcıların rağbet gösterdiği bir bölgedir. Bölgede Avrupa standartlarına sahip golf sahaları, birbirinden güzel plajlar ve gelişmiş kompleksler yer almaktadır. Girne şehir merkezine kısa sürüş mesafesinde yer alan Esentepe bölgesinde genellikle iki yada üç katlı yapılar bulunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık daireler, Girne-Esentepe yoluna sıfır konumda olup, denize 300 m, marinaya 750 m, Korenium Golf Club'a 3,5 km, Alagadi Turtle Beach'e 4,5 km, Esentepe Plajı'na 5 km, Girne'ye 13 km, Girne Limanı'na 22 km, Ercan Havalimanı'na 33 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 83 km mesafededir.

Dairelerin yer aldığı site 3 etaptan oluşmaktadır. Karma proje içinde çeşitli oda tiplerine sahip daire ve villalar bulunmaktadır. Ortak yüzme havuzları, her daire için belirlenmiş otopark alanları, peyzajlı bahçe, kafe ve restoranlar, çalışma ve organizasyon ofisleri, resepsiyon ve güvenlik ofisleri gibi bir çok özelliğe sahip olan site, konumu itibarı ile büyük avantaja sahiptir.

Satılık daireler stüdyo, 1 1 ve 2 1 oda tiplerinde tasarlanmıştır. Tüm daireler açık plan mutfaklı olup 1 1 loft daireler ve 2 1 dairelerde ebeveyn banyosu seçeneği de bulunmaktadır. Dairelerde merkezi uydu sistemi, internet altyapısı, klima altyapısı gibi konfor artırıcı özellikler bulunmaktadır. Atık suların geri dönüşüme kazandırıldığı doğaya duyarlı daireler birinci sınıf işçilik ile yapılmıştır.


ECN-00349

Notlar