Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Girne'de Deniz Manzaralı Havuzlu Villalar

Satılık Müstakil Ev - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 500,000

Kuzey Kıbrıs Girne'de Deniz Manzaralı Havuzlu Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Deniz Manzaralı Havuzlu Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Deniz Manzaralı Havuzlu Villalar
Kuzey Kıbrıs Girne'de Deniz Manzaralı Havuzlu Villalar Kuzey Kıbrıs Girne'de Deniz Manzaralı Havuzlu Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331531 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 280 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Girne'de Deniz ve Doğa Manzaralı Havuzlu Müstakil Villalar

Çatalköy, Kıbrıs'ın Girne ilçesine bağlı turistik bir kasabadır. Bölge tarihi ve doğal güzellikleri ile öne çıkmaktadır. Bölgede Antik Roma dönemine ait kalıntıları ziyaret edebilir ve tarihi mirası keşfedebilirsiniz. Çatalköy aynı zamanda muhteşem plajlara sahiptir bu nedenle deniz ve güneş tatili yapmak isteyenler için ideal bir yerdir. Restoranları, kafeleri ve otelleri ile konuksever bir atmosfer sunmaktadır. Kısacası Çatalköy tarih, doğa ve deniz keyfini bir arada yaşamak isteyenler için harika bir konumdur.

Kuzey Kıbrıs Girne'de satılık villalar çocuk eğlence merkezine 400 m, toplu taşıma güzergahına 700 m, süpermarketlere 1.2 km, denize 1.5 km, otel ve eğlence merkezlerine 2 km, English School of Kyrenia 3.5 km, üniversitelere 4 km, Girne merkeze 5 km, Ercan Uluslararası Havalimanı'na 29.7 km, Larnaca Havalimanı'na 74.7 km mesafededir.

Şık villalar 500-520 m² arsa alanına konumlanmış toplamda 10 adet villa bulunan sitededir. Sitedeki tüm villaların özel havuzu bulunmaktadır. Üst düzey kaliteli malzemeler ile inşa edilen villalarda internet ve uydu altyapısı mevcuttur. Opsiyonel olarak VRF altyapısı ve yerden ısıtma seçenekleri bulunan villalarda tüm elektrik altyapısı yapılmıştır. Geniş teras alanı ve açık otopark alanı konfor artırıcı özelliklerdendir. 4 1 tipinde tasarlanmış villalar inşaat halinde satın alınması durumunda bazı kişiselleştirme imkanları bulunmaktadır. Seçkin ve nezih komşulara sahip olan site panaromik manzaraya sahiptir.


ECN-00353

Notlar