Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Girne Bellapais'te Satılık Özel Havuzlu ve Deniz Manzaralı Villa

Satılık Müstakil Ev - Girne, Ozanköy, property-Details.north-cyprus

£ 1,300,000

Girne Bellapais'te Satılık Özel Havuzlu ve Deniz Manzaralı Villa Girne Bellapais'te Satılık Özel Havuzlu ve Deniz Manzaralı Villa Girne Bellapais'te Satılık Özel Havuzlu ve Deniz Manzaralı Villa
Girne Bellapais'te Satılık Özel Havuzlu ve Deniz Manzaralı Villa Girne Bellapais'te Satılık Özel Havuzlu ve Deniz Manzaralı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331789 İlan Tarihi 02/12/2023
Konum Girne, Ozanköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 295 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 5
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Girne'de Elit Semtte Lüks Konsept Panaromik Manzaralı Villa

Kuzey Kıbrıs'ın değerli yeri Girne; konumu, plajları, eğitim kurumları, tarihi dokusu ve turistik tesisleriyle adanın en popüler bölgelerinden biridir. Ceneviz ve Venedik dönemlerine ait Orta Çağ ve Barok mimari eserleriyle dolu olan bölge, turizm ve gayrimenkul yatırımcılarının sürekli ilgisini çekmektedir. Beşparmak Dağlarının eteğinde yer alan Bellapais Köyü ise mimari yapısı ve atmosferiyle keyifli bir yaşam sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık gayrimenkul; English School of Kyrenia'ya 1 km, Kıbrıs İlim Üniversitesi'ne 1,2 km, Bellapais Manastırı'na 2,7 km, en yakın plaja 2,8 km, Girne şehir merkezine 3 km, Girne Antik Limanı'na 4 km, Ercan Havalimanı'na 38 km, Larnaka Uluslararası Havalimanı'na 83 km ve Paphos Uluslararası Havalimanı'na 174 km mesafededir.

835 m² arsa alanına sahip olan bu villa, kapalı otoparkla giriş yapmaktadır. Geniş bahçesinde güneşlenmek ve keyifli zaman geçirmek için geniş bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Giriş katında bir oda ve 2 adet mutfak yer almaktadır. Misafirleri ağırlamak için özel olarak tasarlanmış açık plan tarzında birinci mutfak, havuz manzaralı geniş bir salona ve yemek alanına sahiptir. Arka tarafta ise ikinci bir mutfak ve teras bulunmaktadır. İkinci katta dört yatak odası ve çamaşır & giyinme odası yer almaktadır. Tüm yapı, birinci sınıf işçilikle inşa edilmiştir.


ECN-00303

Notlar