Cyprus Real Estate Homes Demart Managment
Yetkili Naveed Iqbal
Telefon +905338492395 /

Nice 3 Bedroom Villa For Sale Location Karsiyaka HillSide Girne

Satılık Villa - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 279,000

Nice 3 Bedroom Villa For Sale Location Karsiyaka HillSide Girne Nice 3 Bedroom Villa For Sale Location Karsiyaka HillSide Girne Nice 3 Bedroom Villa For Sale Location Karsiyaka HillSide Girne
Nice 3 Bedroom Villa For Sale Location Karsiyaka HillSide Girne Nice 3 Bedroom Villa For Sale Location Karsiyaka HillSide Girne

Hızlı Bakış

101evler İlan No #332226 İlan Tarihi 04/12/2023
Konum Girne, Karşıyaka Tapu Türü Tahsis
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 160 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Title deeds: Tahsis

Girne’nin batısında 18,750 m2 üzerinde inşaa edilen Karşıyaka Hillside Villas Projesi Girne sahil şeridi üzerinde bulunan beldesi Karşıyaka’da inşaa ediliyor.

Kuzey Kıbrıs’ın büyüleyici doğası ve masmavi denizin eşsiz manzarasında huzur ve konforlu bir yaşamı alıcılarına sunuyor. Hillside Villas Projesi konumu itibari ile bulunduğu bölgenin doğal dokusuna uygun modern bir mimari ile tasarlanmıştır.

HillSide Villas Karşıyaka Villaları 3 yatak odalı şehir gürültüsünden uzak yeşil ile içiçe dağ ve orman manzaralı çam ağaçları ve doğa kokusu içinize çekebileceğiniz huzurlu bir site yaşamı vaadediyor.

Girne Karşıyaka da inşaa edilen HillSide Villas lansaman özel 199,000 GBP den başlayan fiyatlar ile siz yeni sahiplerini bekliyor.

140 m2 ve 160m2 alanları bulunan 2 ayrı tipte 3 yatak odalı dubleks villa projesinin iç tasarımı, zemin katta giriş holu, vestiyer, misafir WC, çamaşır dolap alanı, açık plan mutfak-salon, birinici katta 2 adet yatak odası ve ebeveyn banyo tuvaletli ebeveyn yatak odası bukunuyor..

 

Hillside Villas Karşıyaka; peyzajıyla adanın büyüleyici doğasında yeni yaşam alanınız olacak.

Geleceğiniz için yatırım fırsatı da sunan Hillside Villas Karşıyaka avantajlı fiyatı ile satışta!


Notlar