Century 21 Island
Emlak Danışmanı Harriette Burn
Telefon +905338451271 / +905488212100

2 Yatak Odalı Satılık Özel Havuzlu Bungalov

Satılık Bungalow - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 325,000

2 Yatak Odalı Satılık Özel Havuzlu Bungalov 2 Yatak Odalı Satılık Özel Havuzlu Bungalov 2 Yatak Odalı Satılık Özel Havuzlu Bungalov
2 Yatak Odalı Satılık Özel Havuzlu Bungalov 2 Yatak Odalı Satılık Özel Havuzlu Bungalov

Hızlı Bakış

101evler İlan No #332361 İlan Tarihi 05/12/2023
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 150 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 3 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Bu muhteşem bungalovla Kuzey Kıbrıs Çatalköy'deki modern yaşamın somut örneğini keşfedin. Gelişmişlik ve verimliliğin uyumlu bir karışımı olan açık plan oturma odası ve mutfak, iç ve dış mekan alanlarını kusursuz bir şekilde birleştiren tavandan tabana kapılara sahiptir. Kış aylarında modern dökme demir odun sobasından sıcaklık yayılarak rahat bir ortam yaratılmaktadır.
Gömme dolaplarla donatılmış iki geniş yatak odası konfor ve stil sunmaktadır. Tesisin ekonomik gücü, yıl boyunca ikili ısıtma ve soğutma için hava kaynaklı ısı pompasına ev sahipliği yapan büyük çamaşırhane/kilerde sergileniyor. Tesiste ayrıca tesisin elektrik üretmesine ve yerel elektrik faturalarını minimumda tutmasına olanak tanıyan bir güneş paneli sistemi bulunmaktadır.
Serinletici bir dalma havuzunun yer aldığı özenle düzenlenmiş bahçelere adım atın. Doğal bir vadiye bakan tesis, hem denizin hem de dağların büyüleyici manzaralarını sunmaktadır. Pièce de résistance, yeşilliklerle süslenmiş geleneksel Osmanlı oturma platformudur; kitap okuyarak dinlenmek veya sakin gölgede enfes bir G&T'nin tadını çıkarmak için cennet gibi bir mekandır.
Toplam alan: 150m2Arsa alanı: 700m22 yatak odasıHer ikisinde de duşakabin bulunan 2 banyoTamamen mobilyalıAçık plan oturma odası ve MutfakDökme Demir Kütük yakıcı.Çamaşırhane/Kiler alanıIsı pompası, ısıtma ve soğutma sisteminin tamamına izin verir.Solar panellerHer iki yatak odasında da gömme dolaplar.Dalma havuzuAhşap Osmanlı oturma platformuOtoparkTaş sınır duvarlarıTapu işlemleri hazır

Notlar