Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

GIRNE - ALSANCAK 3+1 DAIRE SATILIK. İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz.

Satılık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 86,000

GIRNE - ALSANCAK 3+1 DAIRE SATILIK. İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz. GIRNE - ALSANCAK 3+1 DAIRE SATILIK. İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz. GIRNE - ALSANCAK 3+1 DAIRE SATILIK. İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz.
GIRNE - ALSANCAK 3+1 DAIRE SATILIK. İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz. GIRNE - ALSANCAK 3+1 DAIRE SATILIK. İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #333556 İlan Tarihi 12/12/2023
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 120 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 2

Açıklama

3+1 Alsancak'da daire, tamamen mobilyalı. Toplam 120 metrekarelik bir alana sahip olan daire, 3 yatak odası, 3 banyo ve 2 balkon ile konforlu bir yaşam sunuyor.

Havuz keyfi isteyenler için, site içindeki güzel bir ortak havuz bulunmaktadır. Şehrin gürültüsünden uzakta, sakin atmosferinde huzurlu bir yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Daire, güvenli ve konforlu bir yaşam sunan modern bir konut kompleksinin bir parçasıdır.

Konum olarak, Lapta'nın merkezi konumu sayesinde çevresindeki alışveriş merkezlerine, restoranlara ve plajlara kolay erişim sağlamaktadır. Özellikle işlevsel düzeni, tasarımı ve uygun fiyatıyla bu daire, hem aileler hem de yatırımcılar için harika bir seçenek sunmaktadır.

Bu muhteşem daireyi hemen ziyaret edin ve konforlu, lüks bir yaşamın tadını çıkarın! Detaylı bilgi ve randevu için lütfen bizimle iletişime geçin.


Notlar