OLIVO HOMES CONSULTANCY LTD.
Yetkili Mert Talu
Telefon +905338586818 / +905338586818

Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa, Esentepe

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 329,000

Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa, Esentepe Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa, Esentepe Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa, Esentepe
Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa, Esentepe Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa, Esentepe

Hızlı Bakış

101evler İlan No #333557 İlan Tarihi 12/12/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

ESENTEPE GOLF SAHASI BÖLGESİ - 180m2 LÜKS DENİZ MANZARALI VİLLA * ÖZEL HAVUZ * Korineum Golf Sahası ve Özel Plaj Kulübü'ne Yakın * Tüm Katlardan Deniz Manzarası, Yüksek Konum * Ana yatak odasından Panoramik Manzaralı Teras * TAPU SAHİBİNİN ADINA * KDV ÖDENMİŞ * Eşdeğer (Hisse) Koçan * Geniş 800m2 arsa * Bakımı kolay olgun bahçe * Restoranlara yürüme mesafesinde * Tüm beyaz eşyalar dahil * Yüksek kaliteli, modern mutfak * Yatak odalarında yerden tavana kadar dolaplar * Yatak odasında özel banyo * Üç banyo * Sun Valley Kapalı havuz / spa / eğlence merkezi yakındadır *

ESENTEPE GOLF SAHASI BÖLGESİ - Korineum Beach Club'a yakın lüks deniz manzaralı 4 yatak odalı villa, birçok yemek ve eğlence mekanına yakın özel 800m2 arazi üzerinde.

Geniş bir havuz ve yanında geleneksel bir mangal bulunmaktadır.

Mülk, denize doğru kuzeye bakmaktadır ve tüm katlardan deniz manzarası mevcuttur, özellikle birinci kattaki yatak odalarından erişebileceğiniz panoramik teras balkonu bulunmaktadır.

Mülkenin batısında, üyelik imkanı sunan Sun Valley kapalı havuz, spor salonu, spa ve sağlık merkezi bulunmaktadır.

Özel araç park alanına açılan bir kapı ve ayrıca yaya kapısı mevcuttur. Ayrıca park alanına açılan bir arka kapı da bulunmaktadır. Ön kapı, yemek ve oturma odasına açılmaktadır ve yanında modern bir mutfak bulunmaktadır. Mutfakt havuza ve bahçelere bakan küçük bir kemerli terasa açılır. Mutfak dop yüksek kaliteli dolaplar ve beyaz eşyalarla donatlımıştır.

Üst kata giden merdivenleri altında geniş bir depolama alnı mevcuttur.

Üst katta geniş bir sahanlıktan ayrılan iki yatak odası ve aile banyosu bulunmaktadır. Yukarıdaki her iki yatak odasının da deniz manzarası vardır ve büyük bir panoramik balkona açılan kapıları bulunmaktadır.

Bu geniş villa, hem lüks tatil evi hem de muhteşem bir yıl boyu ikamet yeri olabilir.

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya Whatsapp'dan direkt mesaj atınız:
+90 533 858 68 18
Olivo Homes Consultancy Ltd.

Notlar