Cyprus Riviera Properties & Investment
Broker Nina Ratib
Telefon +905338690704 / +905338800700

İskele'de Satılık 2 ve 3 Yataklı Daireler ve 2 Yataklı Yarı Müstakil Villalardan oluşan Premium Olanaklar Projesi

Satılık Daire - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 208,000

İskele'de Satılık 2 ve 3 Yataklı Daireler ve 2 Yataklı Yarı Müstakil Villalardan oluşan Premium Olanaklar Projesi İskele'de Satılık 2 ve 3 Yataklı Daireler ve 2 Yataklı Yarı Müstakil Villalardan oluşan Premium Olanaklar Projesi İskele'de Satılık 2 ve 3 Yataklı Daireler ve 2 Yataklı Yarı Müstakil Villalardan oluşan Premium Olanaklar Projesi
İskele'de Satılık 2 ve 3 Yataklı Daireler ve 2 Yataklı Yarı Müstakil Villalardan oluşan Premium Olanaklar Projesi İskele'de Satılık 2 ve 3 Yataklı Daireler ve 2 Yataklı Yarı Müstakil Villalardan oluşan Premium Olanaklar Projesi

Hızlı Bakış

101evler İlan No #333884 İlan Tarihi 14/12/2023
Konum İskele, Long Beach
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 107 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu - Dairenin Katı 0

Açıklama

Bizim 2 & Kıbrıs Riviera Özellikleri Yapısında Satılık 3 yatak odalı daire ve 2 yatak odalı yarı müstakil villa:

İskele, Kuzey Kıbrıs'ta yer almaktadır. , Akdeniz güzelliğinin ve yaşam tarzının özünü kapsayan büyüleyici ve canlı bir bölgedir. Sahil şeridinde yer alan İskele, denizin ve çevredeki doğanın nefes kesen manzaralarına sahip olup sakin ve dinamik bir yaşam deneyimi arayanlar için cennet gibi bir ortam oluşturmaktadır.

Bölgenin cazibesi sadece pitoresk manzaralarında değil, aynı zamanda stratejik konumu. Özellikle İskele'nin Ötüken bölgesi, Kuzey Kıbrıs'ta daimi ikamet veya tatil evi arayışında olanlar için ideal bir destinasyon olarak öne çıkıyor. Burada yaşayanlar, sakin bir mahallenin huzurlu ortamı ve popüler destinasyonlara sadece birkaç dakika uzaklıkta olmanın rahatlığı gibi her iki dünyanın da en iyilerinden yararlanıyor.

İskele'nin ünlü Uzun Plajı'na yakın bir yerde ikamet ettiğinizi hayal edin. , seçkin Pera Beach Club ve şehir merkezinin hareketli kentsel tesisleri. İskele, mimarisinin bütünlüğünü koruyan modern malzemeler sunarken, günlük yaşama dinginlik katan bakir doğayla iç içedir. İskele'de her gün doğal güzellikler, modern yaşam ve topluluk duygusunun uyumlu bir karışımını vaat ederek hem bireyler hem de aileler için cazip bir destinasyon haline geliyor.

Nefes kesen deniz ve doğa manzarasıyla Yeni proje Kuzey Kıbrıs İskele bölgesinin Ötüken mevkiinde hayata geçiyor. Burası Kuzey Kıbrıs'ta kalıcı bir konaklama veya tatil evi için ideal bir yerdir çünkü sakin bir mahallede olacaksınız, ancak aynı zamanda popüler İskele Long Beach'e birkaç dakika uzaklıkta olacaksınız. b> Pera Beach Club ve şehir merkezinin tüm kentsel tesisleri. Modern malzemeler, bakir doğa, geniş kompleks tesisleri ve elverişli konumu size unutulmaz bir konfor yaşatacak.

Özellikler: Komplekste 42 konut yer alacak. Zemin ve 1. katta 1+1 (Satılmıştır) ve 2+1 daireler kapalı 88m2 açık alan 107m2, 3+1 loft daireler kapalı 134m2 açık alan 147m2 ve 2+1 daireler kapalı 134m2 açık alan 147m2 olarak sizlere sunabilmektedir. 2+1 yarı müstakil kapalı 102m2 açık alanlı 118m2 villalardan oluşmaktadır. Zemin kattaki daire ve villaların özel bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca villa ünitelerinde ekstra ücret karşılığında 4×8 m özel yüzme havuzuna ve yerden ısıtma sistemine sahip olabilirsiniz. Kuzey Kıbrıs'ta Ötüken İskele'de harika yaşam alanlarına sahip lüks daire ve villalar.

Altyapı: havuz, restoran, kafe , fitness center, sauna, tenis kortları, park alanı, oyun alanı, çocuk yüzme havuzu, CCTV Kameralar, koruma alanı, jeneratör.

Ekipmanlar:< br>

Seramik fayans, laminat seçme seçenekleri

Banyo için sıhhi tesisat armatürleri ve aksesuarları seçme seçenekleri

Donanımlı mutfak (renk seçimi)

Her yatak odasında, koridorda gömme dolap

Alüminyum çift camlı pencereler

Hidrofor sistemi ve su ısıtmak için güneş panelleri

Merkezi uydu televizyon ve internet sistemi.

Klima altyapısı

Her daireye park yeri

Villaların birbirine bağlanması için 4 x 8 m havuz

Yerden ısıtma sistemi< br>

Konum:

Havaalanları Ercan havaalanı 35 dakika sürüş mesafesinde

Larnaka havaalanı 55 dakika sürüş mesafesi

Mağazalar & restoranlar Yerel köy mağazaları ve mağazaları; restoran 3 dakika yürüme mesafesinde İskele ilçesindeki marketler, süpermarketler ve alışveriş merkezleri 5 dakika sürüş mesafesinde Plajlar & tesisler. Long Beach'e arabayla 3 dakikada ulaşılabilir. Yerel plaj arabayla bir dakika uzaklıkta


İnşaat başlangıç tarihi - Aralık 2023

İnşaat bitiş tarihi - Aralık 2026


Ödeme planı:

  • %35 - peşinat
  • %40 - anahtarları teslim etmeden önce
  • %25 - anahtarları teslim ettikten sonra 18 ay boyunca faizsiz taksitler


Denizaşırı Müşterimize arzu ettiğiniz evi ve konumu görmeniz için 3 günlük ücretsiz inceleme gezisi sunuyoruz. Detay İçin Bize Ulaşın.

Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İletişime Geçin: Nina Ratib: +90 533 869 07 04

✉ [email protected] 


Notlar