OLIVO HOMES CONSULTANCY LTD.
Yetkili Mert Talu
Telefon +905338586818 / +905338586818

Lüks Villa, Muhteşem Deniz Manzaralı!

Satılık Villa - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 349,900

Lüks Villa, Muhteşem Deniz Manzaralı! Lüks Villa, Muhteşem Deniz Manzaralı! Lüks Villa, Muhteşem Deniz Manzaralı!
Lüks Villa, Muhteşem Deniz Manzaralı! Lüks Villa, Muhteşem Deniz Manzaralı!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #334007 İlan Tarihi 14/12/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 145 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Olivo Homes, yatırım veya ikinci bir ev olarak kullanıma hazır zarif 3 yatak odalı villayı gururla sunar.

Özenle bakılan ve sahipleri tarafından titizlikle korunan bu güzel deniz manzaralı villa, tapusu hazır ve KDV'si ödenmiştir. Kısmen mobilyalıdır ve hemen keyfini çıkarmanız veya kiralama için anahtar teslime hazırdır.

Sadece 18 villadan oluşan özel bir butik site içinde yer alan bu mülk, eski sahil yolu kenarında huzurlu bir konumda bulunur. En az üç araçlık geniş park alanı ve bakımı kolay bir bahçeye sahiptir. Ek olarak, 10x5 yüzme havuzunun çevresinde çekici bir veranda alanı bulunmaktadır.

Villa, birinci katta en-suite ebeveyn yatak odası, zemin kattaki iki adet çift kişilik yatak odası, ferah bir teras, tam donanımlı bir mutfak, soba veya şömine seçeneği olan bir salon ve geniş bir ön patio alanına sahiptir. Ayrıca, merkezi ısıtma için altyapı içerir.

İçeri girdiğinizde, geniş bir açık salon ve yemek alanı sizi karşılıyor, buradan bir koridor sizi iki zemin katındaki çift kişilik yatak odalarına ve aile banyosuna götürür. Ayrı mutfak, modern aletler, bol depolama alanı ve geniş tezgah alanlarına sahiptir ve keyifli bir veranda terasına açılır.

Eşsiz bir spiral merdiven, en-suite banyosu bulunan ve deniz ve büyüleyici gün batımlarının nefes kesen manzaralarını sunan geniş bir solarium terasa sahip ana yatak odasına sizi çıkarır.

Dış alan özel havuz ve bölgenin uzun yazlarını ve ılıman kışlarını keyifle geçirmek için evin her cephesinde çeşitli teraslar sunar.

Mülk, plaja kısa bir yürüyüş mesafesinde yakında barlar ve restoranlar bulunur. Ayrıca 18 delikli bir golf sahasına, bir tenis akademisine yakındır ve Girne Şehir Merkezi'ne sadece 30 dakikalık sürüş mesafesindedir.

Tatil kaçamağı, akıllı bir yatırım fırsatı arıyor veya 300 günden fazla güneşin tadını çıkarabileceğiniz bir yaşam tarzını benimsemek için Kuzey Kıbrıs'a taşınmayı planlıyorsanız, bu mülk her şeyi size sunuyor.

Ayrıca, mutfağı genişletmek veya dördüncü bir yatak odası veya ofis alanı eklemek için bol miktarda arsa alanı mevcuttur.

Bu dikkat çekici mülk, sahibinin adına tapuya sahip ve KDV'si ödenmiştir.

Bu olağanüstü fırsatı kaçırmayın! Bir görüşme ayarlamak için şimdi arayın.

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya Whatsapp'dan direkt mesaj atınız:
+90 533 858 68 18
Olivo Homes Consultancy Ltd.

Notlar