AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Sessiz Bir Bölgede Mükemmel Manzaralı Yeni Lüks Villa

Satılık Villa - Girne, İncesu, property-Details.north-cyprus

£ 304,999

Sessiz Bir Bölgede Mükemmel Manzaralı Yeni Lüks Villa Sessiz Bir Bölgede Mükemmel Manzaralı Yeni Lüks Villa Sessiz Bir Bölgede Mükemmel Manzaralı Yeni Lüks Villa
Sessiz Bir Bölgede Mükemmel Manzaralı Yeni Lüks Villa Sessiz Bir Bölgede Mükemmel Manzaralı Yeni Lüks Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #334640 İlan Tarihi 19/12/2023
Konum Girne, İncesu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 175 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Bu proje 20 adet 3+1 dubleks villa ve 12 adet 2+1 dubleks sıra ev olmak üzere toplam 32 konuttan oluşmaktadır. Kentsel olanaklara kolay erişim sağlayacak şekilde konumlandırılan proje, ormanın yakınında sakin bir kırsal yaşam tarzı sunuyor.

Doğa dostu malzemeler ve ikonik modernist tasarımla öne çıkan evlerde çift camlı pencereler, taş döşemeler, özel tasarım tavanlar ve çeşitli çevre dostu olanaklar bulunuyor.

Bunlar arasında güneş enerjisiyle çalışan sıcak su ısıtıcıları, merkezi soğutma/ısıtma ve su tasarrufu sağlayan sıhhi tesisatlar yer alıyor.

Konut sakinleri yüzme havuzu, doğal manzaralı teraslar ve yeşil manzaralar dahil olmak üzere ortak alanların keyfini çıkarabilir.

Projenin iç ve dış tasarımın düşünceli bir şekilde bütünleştirilmesi, Akdeniz'in kalbinde kaliteli yaşama bağlılığı yansıtıyor.

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar