Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs İskele'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Satılık Daire - İskele, Yarköy, property-Details.north-cyprus

£ 152,000

Kuzey Kıbrıs İskele'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler Kuzey Kıbrıs İskele'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler Kuzey Kıbrıs İskele'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler
Kuzey Kıbrıs İskele'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler Kuzey Kıbrıs İskele'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #334846 İlan Tarihi 19/12/2023
Konum İskele, Yarköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 97 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 0

Açıklama

İskele Boğaz'da Gelişmiş Site İçinde Deniz ve Dağ Manzaralı Daireler

Kıbrıs'ın gözde bölgelerinden olan İskele, sunduğu kum plajları ve kolay ulaşım imkanlarıyla büyük ilgi çekmektedir. Bu bölge, hem doğrudan uçuşların yapıldığı havalimanına yakınlığı hem de dünyaca ünlü kum plajları ile tanınmaktadır. Yılın 300 gününe yayılan güneşli havası ve güvenilir ülke imajı, yabancı yatırımcıları çekmektedir ve bölge sürekli olarak gelişmektedir. İskele, aynı zamanda Gazimağusa merkezine de kısa bir sürüş mesafesinde bulunduğundan avantajlı bir konuma sahiptir.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık daireler, Gazimağusa-Karpaz ana yoluna 350 metre, denize 600 metre, Boğaz Marina'ya 4,5 km, MacKenzie Bay'e 11 km ve Pera MacKenzie Beach & Club'a 12 km, Yakındoğu Koleji'ne 23 km, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne 24 km, Gazimağusa merkezine 25 km, Ercan Havalimanı'na 57 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 80 km mesafededir.

Toplam 14,000 m² arsa alanına sahip bu site, konutlardan ve villalardan oluşmaktadır. Sitede iki katlı 14 blok bulunmaktadır. Güvenlikli ve bariyerli site girişi, havuz barı, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve çocuk parkı blokların merkezinde yer almaktadır. Ayrıca, her daire için ayrılmış otopark alanları bulunmaktadır.

Blok giriş katları 2 1 planına uygun şekilde tasarlanmışken, ikinci katlar ise 1 1 planına göre düzenlenmiştir. Çatı katı dairelerde balkon terası mevcuttur. Dairelerde, mutfak, banyo ve tuvalet alanlarında dolaplar bulunmaktadır. Yer döşemeleri birinci sınıf seramik kaplamalıdır. Ayrıca, tüm dairelerde merkezi internet sistemi altyapısı, merkezi uydu altyapısı, klima altyapısı, diafon sistemi ve jeneratör sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.


ECN-00279

Notlar