VELES PROPERTY
Broker Marat Yusipov
Telefon +905488258449 / +905488258449

ST-317 KIBRIS'TA ŞEHİR SATIN ALIN

Satılık İkiz Villa - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 320,000

ST-317 KIBRIS'TA ŞEHİR SATIN ALIN ST-317 KIBRIS'TA ŞEHİR SATIN ALIN ST-317 KIBRIS'TA ŞEHİR SATIN ALIN
ST-317 KIBRIS'TA ŞEHİR SATIN ALIN ST-317 KIBRIS'TA ŞEHİR SATIN ALIN

Hızlı Bakış

101evler İlan No #335082 İlan Tarihi 20/12/2023
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / İkiz Villa
Metrekare 183 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Veles ile Kıbrıs'ta bir Şehir Evi satın alın!

Bu yüzden sizlere Yeniboaziçi bölgesinde tamamen bitmiş bir şehir evi sunuyoruz. Ev bu yıl işletmeye alındı, daire tamamen yeni. Kelimenin tam anlamıyla Gazimağusa şehrine arabayla 10 dakika uzaklıkta ve ünlü Uzun Plaj'a da aynı mesafededir. Denize sadece 1 kilometre, arabayla 5 dakika uzaklıkta. Bir İngiliz okulu ve anaokulu beş dakika uzaklıktadır. Ayrıca kompleksin topraklarında kendi anaokulu da faaliyete geçiyor. Kompleksin kendisi 24 saat güvenlik altındadır. Komplekste restoran, bar, fitness merkezi, tenis kortu ve kapalı havuzlu hamam bulunmaktadır. Kompleksin girişinde bir bakkal bulunmaktadır.


Şehir evi iki katlıdır. 183 m2 alanıyla oldukça ferahtır. Zemin katta oturma odası, mutfak, banyo bulunmaktadır. İkinci katta ise üç yatak odası ve iki banyo bulunmaktadır. Evin geniş bir terasın bulunduğu çatıya erişimi vardır. Rekreasyon alanını üç katına çıkarabilir, zaten barbekü sistemi ve suyu ısıtmak için güneş panelleri var. Isıtma radyatörlerini ve Akıllı Ev sistemini bağlamak mümkündür, tüm kablolamalar yapılmıştır.


Ayrıca tüm vergiler ödenmiştir. Elektrik bağlı, tüm sayaçlar takılı ve ücreti ödeniyor. Kompleksteki tüm evler özel yüksek hızlı internete bağlıdır. 2 adet özel park yeri mevcuttur.Ayrıca evin genelinde ısıtmalı zeminler bulunmaktadır. Şömine kolaylık sağlamak için bir köşeye taşındı. Tüm pencerelerde perde, tül ve panjur mevcuttur.

Bu yüzden sizi Veles ile Kıbrıs'ta Şehir Evi Satın Almaya davet ediyoruz!



Notlar