VELES PROPERTY
Emlak Danışmanı Philipp Babenko
Telefon +905428828449 / +905428828449

SV-3176 İKİ KONAKLI VİLLA

Satılık Villa - İskele, Boğaz, property-Details.north-cyprus

£ 320,000

SV-3176 İKİ KONAKLI VİLLA SV-3176 İKİ KONAKLI VİLLA SV-3176 İKİ KONAKLI VİLLA
SV-3176 İKİ KONAKLI VİLLA SV-3176 İKİ KONAKLI VİLLA

Hızlı Bakış

101evler İlan No #335646 İlan Tarihi 24/12/2023
Konum İskele, Boğaz Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 221 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

İki kişilik villa dikkatinizi çekecek!
Aile ortamı ve evinizin pencerelerinden deniz panoramik pencereleri bulunan yüksek statülü bir komplekste size 365 gün sakin bir yaz sunuyoruz.
Bunlar, Akdeniz'in panoramik manzarasına sahip 43 alçak katlı görüntüleme nesnesidir. Adanın doğu kıyısındaki en temiz gezinti yolundan sadece 750 metre uzaklıktaki Boaz'da bir kompleks inşa ediliyor. Bölge, lüks altın rengi kumsalları, harika balık restoranları ve balıkçı teknelerinin bulunduğu limanıyla ünlüdür.
Ayrıca kompleksin yanında 5 dakikalık yürüme mesafesinde bir set bulunmaktadır. Restoranlar – 3 dakika yürüme mesafesinde. Ünlü ve prestijli Doğu Akdeniz Üniversitesi arabayla 15 dakika uzaklıktadır. Kolej ve okul 15 dakika uzaklıktadır. Gazimağusa şehri – arabayla 15 dakika.
Kompleksin altyapısında yüzme havuzu, park alanı, çocuk oyun alanı, tenis kortu ve piknik alanı bulunmaktadır.
ÜÇ YATAK ODALI ÇİFT KİŞİLİK VİLLA.
konfor ve işlevselliğin mükemmel birleşimidir. Bu, iki mal sahibi için iki girişi olan ayrı bir binadır.
Temiz yüzey ve tüm yerleşik mobilyalar birbirini tamamlayarak şık bir iç mekan yaratmaktadır. Zemin kaplamaları ve alçıpan aydınlatma odaya rahat ve zarif bir hava katıyor.
Oturma odasıyla birleşen mutfak, aile toplantılarının ve iletişimin merkezi haline geliyor. Burada ayrıca konfor ve sıcaklık atmosferine katkıda bulunan bir şömine de bulunmaktadır. Barbekü alanına sahip bir terasa erişimi olan villa, açık havada vakit geçirmek, aileniz veya arkadaşlarınızla lezzetli yemekler hazırlamak için mükemmel bir fırsat sunmaktadır.
Villanın yatak odaları, her odada ideal bir mikro iklim sağlayan VRF klima sistemi ile donatılmıştır. Banyolarda ısıtmalı zeminler lüks ve konfor hissi verir. Her banyo, rahatlık ve pratiklik sağlayacak şekilde tam donanımlıdır.
Özel bir bahçe, cadde dışında bir park alanı ve üç banyo, bu villayı benzersiz ve yaşamak için ideal bir yer haline getiren ek olanaklardır.Yani iki kişilik bir villa sizi bekliyor!

Notlar