Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kıbrıs Bahçeli'de Vadi İçerisinde Satılık Villalar

Satılık Müstakil Ev - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 589,000

Kıbrıs Bahçeli'de Vadi İçerisinde Satılık Villalar Kıbrıs Bahçeli'de Vadi İçerisinde Satılık Villalar Kıbrıs Bahçeli'de Vadi İçerisinde Satılık Villalar
Kıbrıs Bahçeli'de Vadi İçerisinde Satılık Villalar Kıbrıs Bahçeli'de Vadi İçerisinde Satılık Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #335824 İlan Tarihi 25/12/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 175 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Kıbrıs Girne'de Kapanmaz Manzaralı Satılık Villalar

Akdeniz'in gözde adası Kıbrıs'ın kuzeyinde konumlanan Girne, adanın öncü şehirlerinden biridir. 88 kaliteli otel ve 5 uluslararası üniversiteye ev sahipliği yapan bu şehir, yabancıların gözdesi olmuştur. Bahçeli köyü ise Girne'nin doğusunda sahil boyunca uzanır. Gelişmiş komplekslerin sıralandığı bu özel bölgede restoranlar, marketler, saunalar, güzellik merkezleri gibi birbirinden çeşitli sosyal alanlar hizmet vermektedir.

Kıbrıs Girne'de satılık villalar, Girne-Karpaz anayoluna 800 metre, denize 1,5 kilometre, Esentepe Plajı'na 3 kilometre, marinaya 7,5 kilometre, Korenium Golf Kulübü'ne 11 kilometre, Alagadi Turtle Beach'e 13 kilometre, Girne'ye 22 kilometre, Dr. Suat Günsel Hastanesi'ne 28 kilometre, Ercan Havalimanı'na 35 kilometre ve Larnaka Uluslararası Havalimanı'na 78 kilometre uzaklıktadır.

Toplam 18,800 metrekare arazi üzerine kurulan projede 41 özel villaya yer verilmiştir. Sitenin girişinde güvenlik kameraları ve bariyerli kapı bulunmaktadır. Site içerisinde jeneratör sistemi de mevcuttur.

2 1 ve 3 1 seçenekleri sunan villaların seçkin bir bölümü özel yüzme havuzuna sahiptir. Talep üzerine 2 1 villalar, 3 1 olarak da düzenlenebilir. Birinci sınıf işçilik ve malzemelerle inşa edilen bu özgün villaların giriş katında açık plan mutfak, oturma alanı, kiler ve misafir tuvaleti bulunur. Giriş kattan havuza ve bahçe terasına geçiş kolaylıkla sağlanabilir. İkinci katta ise ebeveyn banyolu 2 adet yatak odası bulunmaktadır. Bu katta yer alan balkonlar, modern açılır-kapanır panjur sistemleriyle donatılmıştır. Ayrıca premium villalarda ekstra bir bodrum katı da bulunmaktadır.

Tüm villalar beyaz eşyalarla donatılmıştır. Proje opsiyonel olarak şömine, yüzme havuzu, yerden ısıtma sistemi, mobilya ve özgün mimari dizayn paketleri gibi ekstra ayrıcalıklar sunmaktadır. Sakinlerin konforu için villalarda klima sistemi, merkezi uydu altyapısı, internet altyapısı gibi çağdaş özellikler de eksiksiz olarak bulunmaktadır.


ECN-00265

Notlar