Cyprus Riviera Properties & Investment
Broker Nina Ratib
Telefon +905338690704 / +905338800700

Girne Bahçeli'de 1 Yatak Odalı Eşsiz Stilde Loft Bahçe & Teraslı Havuzlu Satılık Daire

Satılık Daire - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 119,000

Girne Bahçeli'de 1 Yatak Odalı Eşsiz Stilde Loft Bahçe & Teraslı Havuzlu Satılık Daire Girne Bahçeli'de 1 Yatak Odalı Eşsiz Stilde Loft Bahçe & Teraslı Havuzlu Satılık Daire Girne Bahçeli'de 1 Yatak Odalı Eşsiz Stilde Loft Bahçe & Teraslı Havuzlu Satılık Daire
Girne Bahçeli'de 1 Yatak Odalı Eşsiz Stilde Loft Bahçe & Teraslı Havuzlu Satılık Daire Girne Bahçeli'de 1 Yatak Odalı Eşsiz Stilde Loft Bahçe & Teraslı Havuzlu Satılık Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #336310 İlan Tarihi 29/12/2023
Konum Girne, Bahçeli
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 48 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 3
Eşya Durumu - Dairenin Katı 1

Açıklama

Kıbrıs Riviera Properties & Yatırım:

Bu proje Girne'nin doğusunda yeşilliklerle kaplı bir bölgede yer almaktadır. Önce konumundan bahsedelim.

Kıyı Ortamı: Bahçeli, Akdeniz kıyısında bir kıyı konumuna sahiptir ve bölge sakinlerine ve ziyaretçilerine masmavi suların muhteşem manzarasını sunmaktadır. Köy, Kıbrıs'ın kuzey kıyısında yer alır ve güzel plajlara ve dinlendirici bir deniz kenarı atmosferine erişim sağlar.

Doğal Güzellik: Bahçeli, yemyeşil manzaralar ve engebeli tepelerle çevrilidir. pitoresk bir ortam. Köy, sakin ortamıyla tanınıyor ve bu da onu huzurlu bir dinlenme arayanlar için ideal bir yer haline getiriyor.

Tarihi Yerler: Kıbrıs'ın birçok bölgesi gibi Bahçeli de tarihi mirastan nasibini alıyor. yerler ve kültürel yerler. Köyü ve çevresini keşfetmek, eski uygarlıkların kalıntılarını ortaya çıkararak bölgenin tarihi önemini artırabilir.

Yerel Kültür: Bahçeli, geleneksel Kıbrıs kültürüne bir bakış sunuyor. Ziyaretçiler yerel pazarları keşfedebilir, dost canlısı sakinlerle etkileşime girebilir ve topluluğun sıcaklığını deneyimleyebilir.


Özellikler: Şehrin toplam arazi alanı Proje 5.927m² olup 2 blok 3 katlı ve 40 adet loft bahçe ve teras daire bulunmaktadır. Denize mesafesi sadece 600m²'dir. 1+1 Teras 47,90 m² + 45,00 m² = 92,90 m² ve 1+1 Loft 82,00 m² ayrıca 1+1 Loft 85,00 m². Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilecek. Yapı denetimine uygun olarak inşa edilecek. Kaliteli izolasyon yapılmıştır. Zemin etüt çalışmaları yapılmıştır.

Kapalı Sosyal Alan: sauna, vitamin bar, dinlenme odası, fitness center.

Açık Sosyal Alan: Barbekü, dinlenme alanları, botanik bahçesi, sonsuzluk açık havuz, süs havuzu, açık otopark, çocuk oyun alanı.

Konum:

Projemiz konumu itibariyle doğa içerisinde, denize yürüme mesafesinde, gürültüden ve şehir kalabalığından uzak bir bölgede yer almaktadır. Ayrıca hem şehre, alışveriş merkezlerine hem de tarihi yerlere yakındır. Projemiz özellikleriyle ön plana çıkmaktadır.


Ödeme Planı:

%35 Peşinat

İNŞAAT SONUNDA %65 ÖDEME GEREKSİNİMİ


İnşaatın Başlaması - 1.11.2023

Tamamlanma Tarihi -    1.11.2025


Yurtdışındaki Müşterimize, evinizi ve evinizi görmek için 3 günlük ücretsiz inceleme gezisi sunuyoruz. konum. Detay İçin Bize Ulaşın.

Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İletişime Geçin: Nina Ratib: +90 533 869 07 04

 [email protected]



Notlar