Blue Nest Luxury Property Advisors
Yetkili Veysel
Telefon +905338320861 / +905488662288

6+2 prestijli dubleks villa

Satılık Villa - Gazimağusa, Mağusa Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 520,000

6+2 prestijli dubleks villa 6+2 prestijli dubleks villa 6+2 prestijli dubleks villa
6+2 prestijli dubleks villa 6+2 prestijli dubleks villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #337028 İlan Tarihi 04/01/2024
Konum Gazimağusa, Mağusa Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 380 m2
Oda Sayısı 6+2 Banyo 3
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

prestijli bir duplex villa sunuyor, dikkatlice tasarlanmış ve 520.000 pound sterling fiyatına sahiptir, bu konut 380 metrekarelik geniş bir villa boyutu ve 750 metrekare cömert bir parça boyutu sunuyor. Evin sahibi, eşsiz bir tarihi ile iki villayı tek bir şekilde birleştirerek güzel ve lüks bir konut oluşturdu.
İç mekan özellikleri:
- Altı yatak odası, dört büyük yatak ve iki ana yatak içeren düşünceli bir şekilde mobilyalı ve dekore edilmiştir. - Dört özel alana sahip geniş otopark.- 10 kişilik bir yemek masası, üç havuz kenarında yatak ve dört kişilik ek oturma alanı olan aydınlatılmış bir bahçe ile dolu bir havuz.


- Modern ada mutfağı yan yana buzdolabı ve dondurma, fırın, mikrodalga, ve bulaşık makinesiyle donatılmıştır. - Üst katta dört ahşap ve mobilyalı balkon, manzaralı manzaralar sunar.- Ek konfor için banyo ile üç tuvalet.- Geniş bir giyim odası ve bir çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve depolama dolapları ile dolu bir çarşaf odası. - Üst katta iki oturma odası, Samsung TV ve piyano da dahil olmak üzere üst düzey konforlarla süslenmiştir.

Dış mekanlar:
- Bahçede otomatik sulama sistemi.- Havuzla aynı seviyede 12 kişilik BBQ alanı.- Oturma odasında modern bahçe aydınlatması.



Ek Özellikler:
- Yerel tesisler arasında dört kamu havuzu (yetişkinler için iki, çocuklar için iki), bir tenis sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, açık bir konferans alanı, bir süpermarket ve 24 saat güvenlik bulunmaktadır. - Kesintisiz güç kaynağı için merkezi jeneratör.

Bu mülk, lüks, konfor ve modern yaşamın eşsiz bir karışımı sunan, sitedeki en büyük ve en donanımlı villa olarak ortaya çıkıyor. Bu eşsiz ve dikkatlice tasarlanmış duplex villa'da sofistike ve rahatlıkla tanımlanan bir yaşam tarzına dalın.

Notlar