SATAR ESTATES-SATAR EMLAK
Yetkili TANYA SATAR
Telefon +905338334049 / +905428744656

Girnenin en nezih bölgesi Çatalkoy de kaçırılmaz bir fırsat harika bir tek katlı ev.

Satılık Bungalow - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 299,000

Girnenin en nezih bölgesi Çatalkoy de  kaçırılmaz bir fırsat  harika bir tek katlı ev. Girnenin en nezih bölgesi Çatalkoy de  kaçırılmaz bir fırsat  harika bir tek katlı ev. Girnenin en nezih bölgesi Çatalkoy de  kaçırılmaz bir fırsat  harika bir tek katlı ev.
Girnenin en nezih bölgesi Çatalkoy de  kaçırılmaz bir fırsat  harika bir tek katlı ev. Girnenin en nezih bölgesi Çatalkoy de  kaçırılmaz bir fırsat  harika bir tek katlı ev.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #337294 İlan Tarihi 05/01/2024
Konum Girne, Çatalköy
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu -    

Açıklama


Üç geniş yatak odası ve iki modern banyo ile donatılmış, son zamanlarda yenilenen bu bungalov, çağdaş yaşam için özenle tasarlanmıştır. Sizin için birkaç adım uzaklıktaki taşan bir yüzme havuzunun lüksü sizi bekliyor, kapınızın hemen yanında keyifli bir kaçış sunuyor. Mülkü saran geniş bahçe alanı, yeşil huzur ve izolasyonun bir dokunuşunu ekleyerek rahatlama ve keyif için uyumlu bir vaha oluşturuyor.

Mükemmel bir konumda yer alarak size en üst düzeyde konfor sunan bu mülk, alışveriş merkezleri, yemek seçenekleri ve rekreasyon tesislerine kolay erişim sağlar, yaşam kalitenizi artırır.

Hassas bir şekilde yönetilen bu bungalov, sorunsuz bir yaşam deneyimi sunar. Paket, hem havuz hem de bahçe için düzenli bakım hizmetlerini içerir, bu da sakinlere evlerinin tadını çıkarmalarını sağlar, bakım endişeleri olmadan.

Bu olağanüstü fırsatı kaçırmayın, lüksü yansıtan bir konutun sahibi olun ve Catalkoy'un canlı yaşam tarzına dalarak bu özenle tasarlanmış bungalovu kendi yapınız yapma şansını kaçırmayın."


Notlar