VELES PROPERTY
Emlak Danışmanı Roman Osokin
Telefon +905488238449 / +905488238449

SA-0129 GAZİVEREN'DE LÜKS STÜDYO

Satılık Studio - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

£ 95,150

SA-0129 GAZİVEREN'DE LÜKS STÜDYO SA-0129 GAZİVEREN'DE LÜKS STÜDYO SA-0129 GAZİVEREN'DE LÜKS STÜDYO
SA-0129 GAZİVEREN'DE LÜKS STÜDYO SA-0129 GAZİVEREN'DE LÜKS STÜDYO

Hızlı Bakış

101evler İlan No #337440 İlan Tarihi 06/01/2024
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 50 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 15
Eşya Durumu - Dairenin Katı 3

Açıklama

Gaziveren'deki Lüks Stüdyo dikkatinizi çekecek!
Size büyük ölçekli bir tatil kompleksine yatırım yapmanızı öneriyoruz. Kuzey Kıbrıs'ın Gaziveren bölgesindeki Güzelyurt Körfezi'nde deniz kıyısında yer almaktadır. Bu lüks beş yıldızlı otel ideal bir konuma sahiptir. Seyrek nüfuslu ve ekolojik açıdan kusursuz bir konumdadır.
Kompleks, Gaziveren'in merkezine kısa bir yürüyüş mesafesinde, güzel kumsalın hemen yanındadır. Gaziveren, adanın kuzey kesiminde yer alan ve çok sayıda mağaza, kafe ve restoran bulabileceğiniz pitoresk küçük bir kasabadır. Ayrıca yakındaki Lefke kasabasında günlük ihtiyaçlarınız için ihtiyacınız olan her şeyi satın alabilirsiniz.
BU PROJE 17 KATLI ÜÇ APARTMAN BLOĞUNDAN OLUŞMAKTADIR.
Geniş teraslara sahip farklı düzen ve alanlara sahip daireler. Tüm daireler yüksek kaliteli malzemelerle inşa edilmiş ve iyi planlanmıştır.
Komplekste 4 büyük yüzme havuzu ve güzel bir bahçe ile etkileyici bir rekreasyon alanı, şezlonglu geniş güneşli alanlar, bir restoran ve rahat bir bar bulunmaktadır. Buradan Akdeniz'in nefes kesici manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Tesis bünyesinde kapalı havuz ve sauna içeren bir fitness merkezi de bulunmaktadır. Sahilde bir su sporları kulübü de bulunmaktadır. Kompleksin plaja doğrudan erişimi vardır. Ve tabii ki, kompleks konsiyerj, çamaşırhane, güvenlik, resepsiyon ve benzeri gibi her türlü otel hizmetine sahip olacaktır.  Ve çocuklar oyun alanları, çocuk spor tesisleri, çocuk havuzu ve kendi anaokullarını bekliyor.

Notlar