Cyprus Riviera Properties & Investment
Broker Nina Ratib
Telefon +905338690704 / +905338800700

Girne Lapta'da Taşınmaya Hazır Full Eşyalı Zemin Kat Havuzlu Satılık Daire

Satılık Daire - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 90,000

Girne Lapta'da Taşınmaya Hazır Full Eşyalı Zemin Kat Havuzlu Satılık Daire Girne Lapta'da Taşınmaya Hazır Full Eşyalı Zemin Kat Havuzlu Satılık Daire Girne Lapta'da Taşınmaya Hazır Full Eşyalı Zemin Kat Havuzlu Satılık Daire
Girne Lapta'da Taşınmaya Hazır Full Eşyalı Zemin Kat Havuzlu Satılık Daire Girne Lapta'da Taşınmaya Hazır Full Eşyalı Zemin Kat Havuzlu Satılık Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #337640 İlan Tarihi 08/01/2024
Konum Girne, Lapta
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 70 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Kıbrıs Riviera Gayrimenkulleri Bünyesinde Taşınmaya Hazır 2 Yatak Odalı Satılık Daire & Yatırım:

Girne'nin batısındaki bu büyüleyici 2 yatak odalı zemin kat dairesi tamamen mobilyalı ve hazırdır. taşımak. Konumu hakkında konuşalım.

Kıbrıs'ın kuzey kıyısındaki şirin bir sahil köyü olan Lapta, Akdeniz güzelliğinin ve huzurunun özünü yakalıyor. Akdeniz'in masmavi suları ile Girne sıradağlarının yemyeşil etekleri arasında yer alan Lapta, huzurlu bir kaçış arayanlar için pitoresk bir sığınak sunmaktadır.Lapta'nın sahil konumu nefes kesen deniz manzarası sunmaktadır ve ziyaretçiler doğal manzara boyunca yürüyüş yapabilir dalgaların kıyıya hafif vuruşunun tadını çıkararak yürüyoruz. Köyün plajı, çakıllı kıyılarıyla dinlenmeye davet ediyor ve Akdeniz güneşinin tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Açık hava etkinlikleri arayanlar için Lapta, yürüyüş parkurlarının rüzgarlı olduğu muhteşem Girne sıradağlarına açılan bir kapı sunuyor. çam ormanlarının içinden geçerek çevredeki manzaranın panoramik manzarasını sunmaktadır. Ayrıca su sporları meraklıları, yüzme, şnorkelli dalış ve tekne gezileri gibi aktiviteler için Akdeniz'in berrak sularından yararlanabilirler.

Özellikler: Havuzlu bir kompleksin içinde yer almaktadır. Toplam 4 daireden oluşan bir apartmanda yer almaktadır. Denize 500m. Mutfak yenilendi. Köşe mutfağı ve geniş kapalı köşe terası bulunmaktadır. Full eşyalı ve klimalıdır. Bütün camlarda sinekler vardı. Dairenin bahçe tarafında kancalı ayrı bir girişi vardır. 2 tuvaleti var. Bahçe katı bakımlı ve taşınmaya hazır.

Fiyatı 90.000 Stg. Tüm Vergiler Ödendi. Hisse kocanli daire,


Yurtdışındaki müşterimize arzu ettiğiniz evi ve konumu görmeniz için 3 günlük ücretsiz gezi sunuyoruz. Daha Fazla Ayrıntı için bizimle iletişime geçin.

İletişim: Nina Ratib: +90 533 869 07 04

[email protected]




Notlar