Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Girne Bahçeli'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Satılık Daire - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 160,000

Girne Bahçeli'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler Girne Bahçeli'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler Girne Bahçeli'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler
Girne Bahçeli'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler Girne Bahçeli'de Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #337943 İlan Tarihi 09/01/2024
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 67 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 0

Açıklama

Girne Bahçeli'de Denize Yürüme Mesafesindeki Sitede Satılık Daireler

Dünyanın en güvenli ülkeleri kategorisinde ilk 5 sırada yer alan Kuzey Kıbrıs, hızla gelişen popüler bir yaşam merkezidir. Esentepe-Bahçeli bölgesi, turistlerin ve yatırımcıların ilgi odağıdır. Tarihi ve turistik lokasyonların ve eşsiz deniz ve dağ manzaralarının bulunduğu Girne, yıl boyunca turist çekmektedir. Yılın 300 günü güneşli geçen Kıbrıs; benzersiz kumlu plajları, tarihi kalıntıları ve gelişmekte olan sağlık altyapısı ile yatırımınıza değer katma fırsatı sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs Girne'de satılık daireler, toplu taşıma duraklarına ve anayola sıfır konumda yer alır. Daireler ayrıca denize 280 m, eğlence merkezlerine 1 km, Esentepe merkezine 6,5 km, otel ve casinolara 18 km, Girne şehir merkezine 21 km, uluslararası okullara ve üniversitelere 27 km, Ercan Havalimanı'na 34.8 km, Larnaka Uluslararası Havalimanı'na ise 79.1 km mesafededir.

Satılık daireler, ortak bahçeye sahip site içerisinde yer almaktadır. Her daire için belirlenmiş özel otopark alanları bulunur. Güvenlik kameralı sitede yer alan dairelerin tamamı açık-plan mutfak düzenine sahiptir. Dairlerde yer alan sabit mobilyalar fiyata dahildir. Ayrıcalıklı dairelerde klima tesisatı, merkezi internet altyapısı ve merkezi uydu sistemi gibi konfor artırıcı bir çok özellik yer almaktadır.


ECN-00378

Notlar