BORAY Estate Agency Ltd.
Emlak Danışmanı Ayşen Üçali
Telefon +905488441300 / +905338342647

EDREMİT-KARAOĞLANOĞLU BÖLGESİNDE 1+1 BAHÇELİ ZEMİN KAT DAİRELER VE 2+1 PENTHOUSE ROOF TERASLI PENTHOUSELAR

Satılık Penthouse - Girne, Edremit, property-Details.north-cyprus

£ 199,000

EDREMİT-KARAOĞLANOĞLU BÖLGESİNDE 1+1 BAHÇELİ ZEMİN KAT DAİRELER VE 2+1 PENTHOUSE ROOF TERASLI PENTHOUSELAR EDREMİT-KARAOĞLANOĞLU BÖLGESİNDE 1+1 BAHÇELİ ZEMİN KAT DAİRELER VE 2+1 PENTHOUSE ROOF TERASLI PENTHOUSELAR EDREMİT-KARAOĞLANOĞLU BÖLGESİNDE 1+1 BAHÇELİ ZEMİN KAT DAİRELER VE 2+1 PENTHOUSE ROOF TERASLI PENTHOUSELAR
EDREMİT-KARAOĞLANOĞLU BÖLGESİNDE 1+1 BAHÇELİ ZEMİN KAT DAİRELER VE 2+1 PENTHOUSE ROOF TERASLI PENTHOUSELAR EDREMİT-KARAOĞLANOĞLU BÖLGESİNDE 1+1 BAHÇELİ ZEMİN KAT DAİRELER VE 2+1 PENTHOUSE ROOF TERASLI PENTHOUSELAR

Hızlı Bakış

101evler İlan No #338338 İlan Tarihi 11/01/2024
Konum Girne, Edremit Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 100 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 1
Eşya Durumu - Dairenin Katı 1

Açıklama

·        Site içinde 2+1 roof teraslı penthouse

·        100m2 kullanım alanı

·        1 wc + 1 banyo

1. TİP DAİRELERİN GENEL ÖZELLİKLERİ

Sitedeki dairelerin tamamı C30 betonarme kullanılarak inşa edilecektir. BC III donanımı deprem yönetmeliğine uygun Bodrum kat radye temel sistemi, izolasyon için bodrum tanking sistemi kullanılacaktır. Dış duvarlarda Ecotherm tuğla sistem ısı yalıtımı uygulanacaktır. İlgili daire zemin katta, mutfak, salon ve teras, üst katta 1 ebeveyn banyosu, toplam yatak odasında 1 yatak odası (3 farklı tipte), Banyo-tuvalet, 1 teras, merdiven bulunmaktadır.

2.ZEMİN İŞLERİ

Zemin kat ve mutfak; Seramik, Teraslar; Seramik, Merdiven; Doğal Mermerler, Traverten, Granit Seramik ve Kaplama. 1. Kat Yatak Odaları: Laminant parke ve seramik, Banyo – Tuvalet: Seramik veya Granit Seramik(Islak hacimlerde tam elastik sıvı izolasyon kullanılacaktır.) Çatı terası: XPS sünger ile su izolasyonu yapılacaktır. DÖŞEME; Mutfaklarda, banyo dolapları ve tezgâhlar hariç, tezgâhlar ile banyo dolapları arasında tavana kadar özel yapıştırıcı uygulanacaktır.

3.MUTFAK DOLAPLARI

Mutfak dolapları ilgili projede hazırlanan laminant muadil detaylarına uygun olarak yapılacaktır. Karşılıklı dolapların tamamı parlak veya mat sunta malzemeden olacaktır. Tüm karşı dolaplarda yeterli sayıda raf ve çekmece bulunacaktır. Ayrıca muadillerinde paslanmaz çelik 1,5 evyeli evye bulunacaktır.

4. YATAK ODASI DOLAPLARI

Yatak odası dolapları, ilgili projenin detaylarına uygun olarak ve parlak veya mat suntalam olarak mı yapılacağı dikkate alınarak yapılacaktır. Söz konusu dolaplarda yeterli sayıda raf, çekmece ve askı bulunacaktır.

5.AHŞAP ÇERÇEVE VE KAPILAR

Tüm banyo, tuvalet, mutfak koridoru ve iç kapılar prefabrik MDF kaplama ahşap kapı olacaktır. Kapılarda kilit ve stoper bulunacaktır. Dairenin giriş kapısı antibakteriyel, ahşap görünümlü kompozit kapı olacaktır. Kartlı giriş sistemine uygun kilit, kapı kolu ve gözetleme deliği bulunacaktır.

6.ALÜMİNYUM, PENCERE VE KAPI

Pencere ve teras çıkış kapıları, model ve ölçülerine göre projesine uygun SAPA marka veya benzeri Alüminyumdan yapılacaktır. Kullanılacak cam temperli konfor cam olacaktır. 1.kat teras kenarlarında (ahşap görünümlü) sabit alüminyum panjur kullanılacaktır. (İşlevsel olanlar opsiyoneldir) Teras ve merdiven korkulukları sırasıyla alüminyum korkuluk ve cam korkuluk olacaktır.

7.SU DEPOLARI

Dairelerin suyu sitenin merkezi su deposundan otomatik şamandıralı hidrofor olacaktır. Sıcak su için 80 litre kapasiteli Vestel marka veya benzeri elektrikli ısıtıcı bulunacaktır.

8.BANYO-WC EKİPMANLARI

Tüm banyo ve WC ekipmanları (duş kabinleri, sabunluk, kağıtlık) paslanmaz çelik olacaktır. Tüm armatürler 1.sınıf olup ıslak hacimlerde kullanıma uygun krom kaplama olacaktır.

9.ELEKTRİK TESİSATI

Vaziyet planında gösterildiği gibi KKTC ELEKTRİK KURUMU tarafından kontrol edilen, projelendirilen ve onaylanan trafo binası. Tüm özel ve ana yollarda KKTC ELEKTRİK KURUMU standartlarında sokak aydınlatmaları yapılacaktır. Sitede ortak alanları ve daireleri besleyecek jeneratörler bulunacaktır.(Jeneratör kullanımı bakım ücretine ilave olarak ücretlendirilecektir.) KKTC ELEKTRİK KURUMU'nun belirleyeceği belirli noktalara topraklama hattı, frenleyici ve elektrik sayacı. Tüm elektrik tesisatı KKTC ELEKTRİK KURUMU standartlarına göre kurulacak ve kontrol edilecektir. Elektrikte kullanılan tüm malzemeler Mem, Wylex, Tenby, Ashley veya eşdeğeri olacaktır. Daire girişine görüntülü intercom cihazı konulacaktır. Dairelere merkezi TV, internet ve telekomünikasyon bağlantısını sağlayacak altyapı bulunacaktır. Dairelerde kamera ve alarm sistemi altyapısı yapılacak. Site girişinde kontrollü bariyer sistemi bulunacaktır.

 

10.İÇ, DIŞ BOYA ve CEPHE İŞLERİ

Ekteki plana göre inşaatın dış cepheleri üç kat sıva ve son kat akrilik boya olacaktır. Planın iç cepheleri üç kat sıva sonrası 1. kalite elastometrik boya olacaktır. Boyama yapılmadan önce tüm yüzeyler temizlenip zımparalanacak, ardından boyama işlemine geçilecektir.


Notlar