Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Dubleks

Satılık Penthouse - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 284,950

Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Dubleks Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Dubleks Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Dubleks
Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Dubleks Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Dubleks

Hızlı Bakış

101evler İlan No #339459 İlan Tarihi 17/01/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 135 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

2 Çift Kişilik Yatak Odalı Dubleks PenthouseDeniz ve Dağ ManzarasıPlaj Tarzı Ortak Havuz ve İç HavuzSitede Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Spor SalonuSite İçi Kahve Dükkanı - Gloria JeansMutfaklı ve Duşlu Büyük Boy Çatı Terası
İç Koridor: Depolama dolapları ile donatılmıştır. Aile W/C'sine ve Alt Kattaki Yatak Odasına açılır.
Mutfak/ Salon 16'9" x 14'8" -Açık Plan Oturma odası ve mutfak, Sizi deniz manzaralı balkona ve ortak plaj tarzı havuza götüren devasa veranda kapılarına açılan Çarpıcı Mermer döşeme, L şeklinde mutfak Tam donanımlı elektrikli ocak ve Fırın, Chime Stone çalışma yüzeyleri ve Sıçramalı arka donanımların tümü modern bir merkezi adanın yanında.
Alt kattaki Yatak Odası 11'2" x 9'1 - Yeterli büyüklükte yatak odası, çift kişilik yatak için oda, klima takılı, çift kapılı gömme dolaplar, tesisin ön kısmına ve dağlara bakan pencere.
Şuraya giden merdiven:
Üst Katta Ebeveyn Yatak Odası 20'1" x 9'1" - Üst kattaki ana oda yerden tavana kadar bol miktarda doğal aydınlatma sunar, panoramik cam pencere, duvara monte edilmiş gardıroplar kişisel eşyalar için bol miktarda saklama alanı sunar, ana odada banyo Ayakta duş ve yerden tavana kadar fayans döşeli.
Çatı Terası 15'02 x 16'09 - Tamamen lavabo, merkezi ada ve Duş ile donatılmış muhteşem bir çatı terası olan çatı terası kesintisiz deniz ve dağ manzarası sunarken, aynı zamanda çatılarının tadını çıkaran diğer konutlardan biraz mahremiyet sağlar. teras.
Tesis bünyesindeki olanaklar şunları içerir:

Spor salonu
Havuz içi
Ortak plaj tarzı havuz
Kahve dükkanı [Gloria Jeans]
Sağlık merkezi
Yolun karşısına ve yeni marinaya giden köprü​Send feedbackSide panelsHistorySavedContribute

Notlar