Cyprus Riviera Properties & Investment
Broker Nina Ratib
Telefon +905338690704 / +905338800700

Lapta - Girne'de Sınırlı Sayıda Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık Yarı Müstakil Modern Villalar

Satılık İkiz Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 299,000

Lapta - Girne'de Sınırlı Sayıda Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık Yarı Müstakil Modern Villalar Lapta - Girne'de Sınırlı Sayıda Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık Yarı Müstakil Modern Villalar Lapta - Girne'de Sınırlı Sayıda Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık Yarı Müstakil Modern Villalar
Lapta - Girne'de Sınırlı Sayıda Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık Yarı Müstakil Modern Villalar Lapta - Girne'de Sınırlı Sayıda Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık Yarı Müstakil Modern Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #339626 İlan Tarihi 18/01/2024
Konum Girne, Lapta
Durum Satılık Emlak Türü Konut / İkiz Villa
Metrekare 150 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Kıbrıs Riviera Properties Bünyesinde Satılık 3 Yatak Odalı Villamız & Yatırım:

Lapta'da sınırlı sayıda üretilen 6 adet yarı müstakil modern villadan oluşan yeni projemizin 3'ü satıldı, 3'ü geride kaldı. Bu huzurlu şehrin kalbinde mükemmel bir konum. Her villa, konfor ve rahatlığın mükemmel dengesini sunarken, lüks ve modern bir yaşam deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Konumu hakkında konuşalım.

Lapta, Girne'nin batısında yer alıyor. Lapta, güzel plajları, popüler sahil parkurları ve gözde sahil restoranlarıyla Kuzey Kıbrıs'ta yatırım yapmak için favori bölgelerimiz arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lapta canlı bir göçmen topluluğu evi olma vaad ediyor. Ayrıcalıklı Villalarımız sahil yürüyüş yoluna, deniz kıyısındaki restoranlara yürüme mesafesinde, toplu taşımaya Girne Merkeze 15 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Denize 900m uzaklıkta.

Özellikler: Villalar, kapalı alan da dahil olmak üzere toplam 160m2 büyüklüğe sahiptir. ve geniş teraslar. Villaya girdiğinizde bol miktarda doğal ışık alan geniş pencerelere sahip geniş ve aydınlık oturma odasından etkileneceksiniz. Tam donanımlı modern mutfakta yüksek kaliteli gereçler ve bol miktarda saklama alanı bulunmaktadır.

Villanın birinci katında, her biri çevredeki doğanın muhteşem manzarasını sunan kendi balkonuna sahip 3 yatak odası bulunmaktadır. Ana yatak odasında en-suite banyo bulunurken diğer iki yatak odası geniş bir aile banyosunu paylaşmaktadır. Dışarıda, güzelce düzenlenmiş bir bahçe ve yemeklerin tadını çıkarmak veya bir kitap okuyarak dinlenmek için mükemmel olan kapalı bir teras bulacaksınız. Villada ayrıca özel garaj ve depo odası bulunmaktadır. Projemiz modern tasarımı, yüksek kaliteli inşaatı ve detaylara verdiği önem ile tanınmaktadır. Villalar en yüksek standartlarda inşa edilmiş olup konforlu ve lüks bir yaşam deneyimi sunmaktadır. Lapta'da sınırlı sayıda üretilen yarı müstakil modern villaların, şehir merkezine ve plaja yakın olmasına rağmen huzurlu ve sakin bir konum arayanlar için mükemmel bir yatırım fırsatı olduğu belirtiliyor. Bu cennetin bir parçasına sahip olma şansını kaçırmayın.


Ödeme Planı:

Sözleşme tarihinde...... %35

 Beton işlerinin bitiminde.....: %25

Tuğla ve sıva işleri tamamlandığında.....%20

Ev anahtar teslimi olduğunda......: %15

Ne zaman tapu devredildi.... %5


Bitiş: 2025


İstediğiniz evi ve konumu görmek için Yurtdışı Müşterimize 3 günlük ücretsiz inceleme gezisi sunuyoruz.

Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İletişime Geçin: Nina Ratib: +90 533 869 07 04

 info@cyprusrivieraproperties.com



Notlar