Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse

Satılık Daire - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 84,950

Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse
Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Esentepe'de Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse

Hızlı Bakış

101evler İlan No #341105 İlan Tarihi 25/01/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 0 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

  • 2 Çift Kişilik Yatak Odası
  • Özel Çatı Terası
  • Uzun Deniz ve Dağ Manzarası
  • Ortak Havuza Bakan
  • Tamamen Klimalı
  • Plajlara Yürüme Mesafesi

Giriş Holü – Ortak ön merdivenlerden, ücretsiz kullanım imkanı sunan bir alana erişilir. yan tarafta çift pencereli, karo zeminli ana konaklama birimine geçiş.


Salon / Mutfak / Lokanta 20'5”x 14' – Bu oda bolluk sunar Çift kattan tavana kadar ışık alan arka ve yan sürgülü veranda, özel kapalı terasa açılan, mutfak alanında öne doğru çift sürgülü pencere, duvara monte klima ünitesi, uyumlu göz ve taban seviyesinde hazır mutfak üniteleri, musluklu paslanmaz çelik lavabo, ankastre gazlı ocak, tavan üstü aspiratör, elektrikli fırın, ayaklı buzdolabı dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fayans zemin.


İç Salon


İç Salon


İç Salon


İç Salon


İç Salon


İç Salon


İç Salon


İç Salon


Strong> – Bir kez daha bu alan daha fazla konaklama için serbest bir akış sunuyor, karo zemin.


Ebeveyn Yatak Odası 16'2”x 10'10”  – Arka tarafta havuza ve denize bakan özel terasa erişimi olan çift sürgülü veranda kapısı, duvara monte klima, tüm askı ve raflara yerleştirilmiş çeşitli gömme dolaplar, karo zemin bulunan aydınlık ve havadar oda.


Ebeveyn banyosu – Yan tarafta buzlu pencere, seramik kaplı duvarlar, musluklu köşe duşu. mikser musluklu ayaklı lavabo, duvara monte ayna, alçak seviyeli WC, fayans zemin.


Yatak odası 2 - 11'7”x 11' – Çift Kişilik öne doğru sürgülü pencereler, duvara monte klima, tüm askı ve raflara yerleştirilmiş çeşitli gömme dolaplar, karo zemin.


Aile Banyosu - Buzlu pencere yan, seramik fayanslı duvarlar, tepe duşu ve batarya musluklu tam boy banyo, batarya musluklu ayaklı lavabo, duvara monte ayna, alçak seviyeli WC, fayans zemin.


Çatı Teras – Arkadaki özel terastan erişilir ve geniş deniz ve dağ manzaraları sunar.


Karmaşık – 5'e sahiptir ortak yüzme havuzları, basketbol ve tenis kortları, çocuk oyun alanı, biri deniz kenarında olmak üzere birkaç bar, geniş sakin otoparkı, Golf sahasına birkaç dakika uzaklıkta ve hepsi harika bir konumda.

Notlar