Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach'e Yürüme Mesafesinde Daireler

Satılık Daire - İskele, Ötüken, property-Details.north-cyprus

£ 157,600

Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach'e Yürüme Mesafesinde Daireler Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach'e Yürüme Mesafesinde Daireler Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach'e Yürüme Mesafesinde Daireler
Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach'e Yürüme Mesafesinde Daireler Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach'e Yürüme Mesafesinde Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #342509 İlan Tarihi 01/02/2024
Konum İskele, Ötüken Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 70 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 5
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 3

Açıklama

Kuzey Kıbrıs iskele'de Plaja Yürüme Mesafesinde Daireler

Kıbrıs adasının Forbes dergisine konu olmuş yatırım bölgesi İskele, adanın kuzey doğusunda yer almaktadır. Ünlü kum plajlara sahip bölgede bir çok gelişmiş site bulunmaktadır. Son yıllarda dünyanın en çok tercih edilen deniz kenarı yatırım bölgelerinden olan İskele, bir çok otele, kum plajlara ve çeşitli olanaklara ev sahipliği yapmaktadır.

Kuzey Kıbrıs İskele'de satılık daireler İskele-Gazimağusa anayoluna 150 m, MacKenzie Beach ve Pera MacKenzie Beach-Club'a 250 m, Yakındoğu Koleji'ne 10 km, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne 14 km, Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne 15 km, Gazimağusa şehir merkezine 16 km, Larnaca Sınır Kapısı'na 23 km, Ercan Havalimanı'na 49 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 71 km uzaklıktadır.

Daireler 5 katlı tek bloktan oluşan projededir. Projenin alt katında daireler için belirlenmiş otopark alanı bulunmaktadır. Tamamı açık-plan mutfaklı dairelerde stüdyo, 1 1 ve 2 1 oda tipleri mevcuttur. Daire tiplerine göre balkon genişlikleri değişmektedir. Tüm dairelerde standart mobilyalar fiyata dahildir. Dairelerin terasında barbekü alanı ve küçük bir kafeterya da yer almaktadır. Projede merkezi uydu sistemi, jeneratör sistemi, internet altyapısı, klima altyapısı ve intercom sistemi gibi konfor artırıcı özellikler bulunmaktadır.


ECN-00368

Notlar