YALKIN EMLAK YATIRIM DANIŞMANLIĞI
Emlak Danışmanı Mahshid Taheri
Telefon +905428819931 /

Satılık çalışan işyeri, güzellik salonu Siyah İnci, Girne, Çatalköy ilçesi.

Satılık Devren Satılık İşyeri - Girne, Girne Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 85,000

Satılık çalışan işyeri, güzellik salonu Siyah İnci, Girne, Çatalköy ilçesi. Satılık çalışan işyeri, güzellik salonu Siyah İnci, Girne, Çatalköy ilçesi. Satılık çalışan işyeri, güzellik salonu Siyah İnci, Girne, Çatalköy ilçesi.
Satılık çalışan işyeri, güzellik salonu Siyah İnci, Girne, Çatalköy ilçesi. Satılık çalışan işyeri, güzellik salonu Siyah İnci, Girne, Çatalköy ilçesi.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #342785 İlan Tarihi 03/02/2024
Konum Girne, Girne Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Ticari Emlak / Devren Satılık İşyeri
Metrekare 100 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Satılık çalışan işyeri, güzellik salonu Siyah İnci, Girne, Çatalköy ilçesi.
Salonda şu anda 5 çalışan usta çalışıyor:2 kuaför, 1 manikür ve pedikür uzmanı, 1 masaj terapisti ve 1 kirpik uzatma uzmanı.Tüm ustalar kiralık olarak çalışmaktadır.Aylık yaklaşık kâr: kaç kişinin çalıştığına bağlıdır…Dairenin kira bedeli aylık 700 £'dur. Elektrik ve suyun yaklaşık tutarı aylık 180 £ civarındadır.Tüm mobilyalar iç mekanda kalacaktır.Ayrıca şu anda ayrı bir kuaför salonunun da inşaatı tamamlanma aşamasındadır.Salonun 1. katı:- Kuaför salonu (ayrı) - inşaat halinde.- saç yıkama odası- bekleme ve resepsiyon alanı- manikür istasyonu 2- pedikür odası- tuvalet- mini mutfak2. kat (3 oda):- manikür ve pedikür odası- masaj odası- güzellik uzmanının / kaş sanatçısının / kirpik uzmanının / epilasyonun ofisi- duşlu tuvalet- küçük bekleme alanı
*İşletme fiyatı: 85000£*

Notlar