OLIVO HOMES CONSULTANCY LTD.
Yetkili Mert Talu
Telefon +905338586818 / +905338586818

Bahçeli, Girne'de Sahilde Rahatlığın Keyfini Çıkarın

Satılık Daire - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 124,900

Bahçeli, Girne'de Sahilde Rahatlığın Keyfini Çıkarın Bahçeli, Girne'de Sahilde Rahatlığın Keyfini Çıkarın Bahçeli, Girne'de Sahilde Rahatlığın Keyfini Çıkarın
Bahçeli, Girne'de Sahilde Rahatlığın Keyfini Çıkarın Bahçeli, Girne'de Sahilde Rahatlığın Keyfini Çıkarın

Hızlı Bakış

101evler İlan No #343193 İlan Tarihi 05/02/2024
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 75 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 2

Açıklama

Bahçeli'nin kalbinde sizi bekleyen 2 yatak odalı, 1 banyolu bu hoş penthouse ile Kuzey Kıbrıs'ın büyüleyici kıyısında 75 metrekarelik bir rahat yaşamın tadını çıkarın.

Oturma odasında deniz manzaralı bir balkona açılan bu daire, sabah kahveleri veya sevdiklerinizle geçirilen akşamlar için mükemmel bir ortam sunar.

Geniş çatı terasına çıkın ve parlayan Akdeniz ve muazzam Girne Dağları'nın 360 derecelik manzarasının keyfini sürün. Bu özel alan, misafirlerinizi ağırlamak veya muhteşem gün batımlarının tadını çıkarmak için idealdir.

Site, birkaç açık yüzme havuzu, modern bir spor salonu, mini golf sahası ve keyifli bir restoran ve bara sahiptir. Sadece 10 dakikalık bir mesafede olan Korenium Golf ve Tenis Resort'ta güneşin tadını çıkarabilir veya golf ve tenis oynayabilirsiniz.

Evinizden sadece 500 metre uzaklıkta deniz kıyısına kolayca erişebilirsiniz. Yakındaki restoranlar, plajlar, süpermarketler ve canlı barlar ile çevrili olarak Bahçeli'nin yerel cazibesine dalın.

Bu penthouse sadece bir ev değil; mükemmel bir yazlık, kazançlı bir kiralık mülk veya öne çıkan bir konumda sağlam bir yatırım fırsatı sunuyor.

Huzurlu bir sahil yaşamını deneyimleyin. Bu muhteşem penthouse daireyi görmek için bizi arayın

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya Whatsapp'dan direkt mesaj atınız:
+90 533 858 68 18
Olivo Homes Consultancy Ltd.

Notlar