Overseas Cyprus Properties
Yetkili Arkın UÇANER
Telefon +905488484888 /

Girne Esentepe bölgesinde mavi denizin ve yeşil dağların birleştiği noktada, huzuru arayanlar için 171 m2 genişliğinde 3+1 eşsiz bir daire!!!

Satılık Daire - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 280,000

Girne Esentepe bölgesinde mavi denizin ve yeşil dağların birleştiği noktada, huzuru arayanlar için 171 m2 genişliğinde   3+1  eşsiz bir daire!!! Girne Esentepe bölgesinde mavi denizin ve yeşil dağların birleştiği noktada, huzuru arayanlar için 171 m2 genişliğinde   3+1  eşsiz bir daire!!! Girne Esentepe bölgesinde mavi denizin ve yeşil dağların birleştiği noktada, huzuru arayanlar için 171 m2 genişliğinde   3+1  eşsiz bir daire!!!
Girne Esentepe bölgesinde mavi denizin ve yeşil dağların birleştiği noktada, huzuru arayanlar için 171 m2 genişliğinde   3+1  eşsiz bir daire!!! Girne Esentepe bölgesinde mavi denizin ve yeşil dağların birleştiği noktada, huzuru arayanlar için 171 m2 genişliğinde   3+1  eşsiz bir daire!!!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #343511 İlan Tarihi 07/02/2024
Konum Girne, Esentepe
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 136 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Girne merkeze araç ile 15 dakika uzaklıkta olan dairemiz, şehrin kalabalık ve stresinden uzaklaşıp huzuru arayan sizler için kapılarını açıyor.
Esentepe bölgesinin eşsiz deniz ve dağ havasını ciğerlerinize doldurabileceğiniz, ailenize huzur ve mutluluk katabileceğiniz bir konuma sahiptir.
Site içerisinde bulunan dairemiz size ve ailenize güven ve huzur sağlayabilecek bir şekilde 7/24 güvenlik kameraları ve giriş güvenliği sağlamaktadır.
dairemizin ortak kullanımın haricinde kişisel bir adet hobi ve dinlenme alanı olarak kullanabileceğiniz bahçesi bulunmaktadır. 
 1 yıl öncesinde iç ve dış boya katmanları yenilenmiştir.
 Sıcak yaz günlerinde serinlemek için ortak kullanıma açık bir adet yüzme havuzu bulunmaktadır.
 sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz, evcil hayvanlarınızı yürüyüşe çıkarabileceğiniz geniş bir site bahçesine sahip botanik bitkilerle dekore edilmiştir.
DAİREMİZİN ÖZLELLİKLERİ;

 "   Esentepe bölgesinde site içerisinde 2+1 lüx daire
136 m2 kulanım alanı+ 35 m2 teras alanı 
3 yatak odası + 2 lavabo
Site içerisinde + güvenlik kameralı
ful  + ful eşyalı 
ortak kullanıma açık spor salonu ve tenis sahası
ortak kullanıma açık yüzme havuzu 
yeniden boya dekorasyonu uygulanmış 
şehir merkezine ve denize yakın mesafede 
geniş ortak bahçe ve konuta ait özel bahçe
2 katlı apartmanın 1'nci katında bulunan dairemiz satılıktır.

Notlar