North Sky Property
Ofis Koordinatörü ilker Koşar
Telefon +905338651552 / +905338651552

Girne Çatalköy'de Panoramik Deniz Manzaralı 5+1 Efsanevi Villa

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 1,500,000

Girne Çatalköy'de Panoramik Deniz Manzaralı 5+1 Efsanevi Villa Girne Çatalköy'de Panoramik Deniz Manzaralı 5+1 Efsanevi Villa Girne Çatalköy'de Panoramik Deniz Manzaralı 5+1 Efsanevi Villa
Girne Çatalköy'de Panoramik Deniz Manzaralı 5+1 Efsanevi Villa Girne Çatalköy'de Panoramik Deniz Manzaralı 5+1 Efsanevi Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #343681 İlan Tarihi 07/02/2024
Konum Girne, Çatalköy
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 455 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 6
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 0
Eşya Durumu -    

Açıklama

Girne, Çatalköy'deki dağ rezervine karşı dik bir arsa üzerinde yer alan ev,üst çift katta bulunan yaşam ve havuz seviyesi ile dikey olarak istiflenmiştir. Salon havuzun üzerinde yer alıyor ve girişte cam zemin bulunuyor.

Villaların mimarisi çevreye kusursuz bir şekilde uyum sağlar ve iç ve dış mekanın uyumlu bir şekilde birleşmesine olanak tanır. Gösterişsiz bir yaşam tarzını vurguluyor ve doğaya yakınlığı ifade ediyor; maliyetleri ve çevresel etkiyi sınırlamak için sınırlı kazılar yapılıyor. Mülke erişim üst veya alt caddeden olduğu için evler doğal peyzajın içine yerleştirilmiştir.

Yazın en sıcak anlarında bile hafif esintilerin içeri girmesine izin veren ve nemi düşük tutan yerel iklim balonunun tadını çıkarmak için denizden tam olarak doğru yükseklikte yaşadığınızı hayal edin: Hava kalitesi mükemmel ve doğal yeşil ortam, Fiziksel sağlığın yanı sıra duygusal ve zihinsel sağlığa da iyi gelen, gerçekten güzel bir ortam.

Engebeli arazi ve yamaçlar, gökyüzünün denizle buluştuğu aşağıdaki vadinin muhteşem manzarasını sunmaktadır.

Güzel taş duvarlar, evi oluşturan cam yapıların kırılganlığını gizleyerek, evin modern yaratıcılığını ve farklı mimari varlığını ortaya çıkarıyor.
Bu projede ev sahibi olmak isteyenlerin talebi doğrultusunda misafir ağırlamak için özgür, açık alanlar ve aile için daha özel, konforlu düzenlenmiş alanlar sunulmuş.

Ortam Zemin kattaki iç yaşam alanları, gün boyunca doğal ışığın ve hafif esintilerin tadını çıkaran geniş bir açık hava terasına, yaşam alanına ve sonsuzluk havuzuna açılmaktadır.

Şömine ekstra


Detaylar İçin Bizleri Çekinmeden Arayabilirsiniz..!

NORTH SKY PROPERTY
+90 533 865 15 52


Notlar