North Sky Property
Ofis Koordinatörü ilker Koşar
Telefon +905338651552 / +905338651552

Bahçeli’de Denize Yakın 4+1 Villalar!

Satılık Villa - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 600,000

Bahçeli’de Denize Yakın 4+1 Villalar! Bahçeli’de Denize Yakın 4+1 Villalar! Bahçeli’de Denize Yakın 4+1 Villalar!
Bahçeli’de Denize Yakın 4+1 Villalar! Bahçeli’de Denize Yakın 4+1 Villalar!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #343920 İlan Tarihi 08/02/2024
Konum Girne, Bahçeli
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 210 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu -    

Açıklama

Kıbrıs'ın kuzey kıyısındaki en son projedir. Gün doğumu ve gün batımının nefes kesici manzarasına sahip sahilde yer almaktadır. Girne dağının eteklerinde yer alır ve çeşitli plajlara ve yerel restoranlara yürüme mesafesinde elverişli bir konuma sahiptir. Sahil yolu ile bisiklet sürmeyi ve sahil kenarında doğa boyunca yürümeyi sevenler için mükemmel bir rota sunmaktadır. Burası, Akdeniz güneşi altında mavi ve yeşil renklerin birbirine karıştığı bozulmamış doğanın içinde kendinizi bulabileceğiniz mükemmel bir yerdir.
Doğrudan sahilde yer almaktadırAçık ve kapalı tesislerKulüp Binası & GolfKompleks, sahiplerine mükemmel bir yaşam alanı sunuyor. Sahilde olmanın avantajını kullanın ve kulüp binası gibi sosyal alanlar yaratın. Burada sevdiklerinizle akşamları şarabınızı yudumlarken veya sabahları kahvenizi yudumlarken eğlenebilirsiniz. Wellness & Antiaging Merkezi ile masaj terapisi ve güzellik salonu ile kendinizi şımartabilirsiniz. Golf ve Akdeniz hayatını bir arada yaşamaktan hoşlananlar için mükemmel bir yer.      
North Sky Property farklı tipte daire ve villalar sunmaktadır. Stüdyolardan 3 yatak odasına kadar daireler ve farklı tipte bungalovlar ve villalar olacaktır.
Tüm daireler, günün her saatinde kesintisiz manzaranın tadını çıkarabileceğiniz berrak Akdeniz'e bakmaktadır. Bahçe daireleri bahçeyi ve büyük bir ön balkona ve çatı terasına sahip çatı katı dairesini kullanma hakkına sahiptir.
Kulüp EviGün batımı restoranıAçık havuzIsıtmalı kapalı havuzSağlıklı yaşam merkeziTropikal bahçePeyzaj bahçesiFitness merkeziTürk HamamısaunaBuhar odasıKorumalı giriş

Detaylı Bilgi ve Sunum Talebiniz İçin,
Bizleri Aramaktan Çekinmeyin ..!

NORTH SKY PROPERTY
İLKER KOŞAR +90 533 865 15 52


Notlar