Cyprus Riviera Properties & Investment
Broker Nina Ratib
Telefon +905338690704 / +905338800700

Heyecan Verici Haber Açıklandı: Mini Villa, Bahçeli Daire ve Penthouselardan oluşan Esentepe Projemizle Tanışıyoruz - Girne

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 181,000

Heyecan Verici Haber Açıklandı: Mini Villa, Bahçeli Daire ve Penthouselardan oluşan Esentepe Projemizle Tanışıyoruz - Girne Heyecan Verici Haber Açıklandı: Mini Villa, Bahçeli Daire ve Penthouselardan oluşan Esentepe Projemizle Tanışıyoruz - Girne Heyecan Verici Haber Açıklandı: Mini Villa, Bahçeli Daire ve Penthouselardan oluşan Esentepe Projemizle Tanışıyoruz - Girne
Heyecan Verici Haber Açıklandı: Mini Villa, Bahçeli Daire ve Penthouselardan oluşan Esentepe Projemizle Tanışıyoruz - Girne Heyecan Verici Haber Açıklandı: Mini Villa, Bahçeli Daire ve Penthouselardan oluşan Esentepe Projemizle Tanışıyoruz - Girne

Hızlı Bakış

101evler İlan No #344364 İlan Tarihi 12/02/2024
Konum Girne, Esentepe
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 50 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Sadece Beyaz Eşya    

Açıklama

Kıbrıs Riviera Properties & Investment bünyesinde Satılık 1 Yatak Odalı Mini Villamız:

Girne'nin sakin bir bölgesi olan Esentepe'de yer alan en yeni projemize hayran kalmaya hazır olun. Nefes kesen manzarası ve benzersiz lüksü ile bu proje, modern yaşam fikrinizi yeniden tanımlamayı vaat ediyor.


 Mini Villalar: Her biri kendi olanaklarına sahip büyüleyici mini villalarımızla şıklığa adım atın. 50m² muhteşem yaşam alanı ve özel havuz. Doğanın güzelliğinin ortasında konforlu bir dinlenme arayanlar için mükemmeldir.


1+1 Bahçe Daireleri: Konfor ve stil sunan 70m²'lik geniş bahçe dairelerimizde huzuru yaşayın. Modern yaşamın konforunu yaşarken özel bahçenizin yemyeşil doğasının keyfini çıkarın.


2+1 Çatı Katları: Sofistike tasarıma ve panoramik manzaraya sahip 105 m²'lik lüks dubleks dairelerimizle yaşam tarzınızı yükseltin. Zenginliğin sembolü sizi bekliyor.


Özellikler: En üst düzeyde konfor için beyaz eşya ve klima dahildir. 5 kira getirisi garantisi, istikrarlı bir yatırım getirisi sağlar. Sınırlı sayıda, Sadece 4 mini villa, 4 bahçe dairesi ve 4 çatı katı mevcuttur. 📍 Birinci Sınıf Konum: Girne'nin prestijli bölgesi Esentepe'de yer alan projemiz, tüm olanaklara ve turistik yerlere kolay erişim sunarak ev aramak için mükemmel bir yerdir. Esentepe'de cennetten bir parçaya sahip olmak için bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın. Yerinizi ayırtmak ve her zaman hayalini kurduğunuz hayatı yaşamaya başlamak için bugün bize ulaşın!

Esnek ödeme planı: 35 peşin ödeme, kalan %65'lik kısım 24 aya yayılır.


Teslimat: 2025


Yurtdışı Müşterilerimiz için istediğiniz evi ve yeri görmek için 3 günlük ücretsiz inceleme gezisi sunuyoruz.


Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İletişime Geçiniz: Nina Ratib: +90 533 869 07 04


[email protected] 


Notlar